Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Domenii de afaceri care nu vor iesi niciodata in pierdere

de Camelia Diaconu 29 Iun. 2020 15417
4.18 din 97 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul unei afaceri trebuie gandit pe termen cand mai lung. Cand te gandesti la un business, daca toata ideea ta este sustinuta doar sezonier, atunci este posibil sa nu te ridici in fata unor profituri uriase. In schimb, daca ideea de afacere este gandita pe termen lung, intr-un domeniu care are continuitate, iti vei da seama ca este aproape imposibil sa dai gres.

Domenii in care iti deschizi o afacere si castigi
 

Daca te gandesti la un business care sa se ocupe cu inchirierea barcilor, atunci cu siguranta va trebui sa iei in calcul acest business doar cateva luni pe an, celelalte luni fiind nevoit sa supravietuiesti din profitul obtinut. Insa, daca iti pui in plan sa deschizi un cabinet medical, atunci vei stii de la bun inceput ca afacerea ta va fi pe o perioada cat mai indelungata, pentru ca domeniul este de un interes constant.

Asadar, iata ce domenii de afaceri sa iei in calcul pentru a incepe un business pe cont propriu.
 
Sanatate. Nevoia spitalelor, clinicilor, cabinetelor particulare, indiferent de topicul lor, va fi intotdeauna. Nu va exista un timp in care totul se va sfarsi. O afacere in domeniu poate presupune o investitie majora la inceput, insa profitul se castiga nu in mult timp de la deschidere. Mai mult de atat, aparatura necesara, cat si echipamentele, pot fi obtinute si prin diverse contracte de inchiriere ori chiar prin bani publici.
 
Tehnologie. Totul se schimba de la o zi la alta. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si nu da semne ca s-ar opri intr-un punct. Se inceraca eficientizarea lucrurilor, a timpului,  a comunicarii, orice doar pentru a dispune de resurse. Tehnologia se dezvolta, iar asta poate insemna si o afacere profitabila pe termen lung, daca o gandesti in directia potrivita. IT, specialisti, programatori, administratori, orice afacere ce are legatura cu tehnologia poate avea un parcurs profitabil.
 
Marketing. Orice afacere care tine de promovare, vanzare,servicii originale are un viitor profitabil in fata. Datorita tehnologiei avansate se intrevad si oportunitati majore in ceea ce priveste piata de marketing a serviciilor.
 
Copywriting. Se intrevede un business reusit si orice idee care are in spate abilitati excelente de comunicare. Jobul de content writer va fi intotdeauna cautat datorita nivelului mare de cereri ale publicatiilor tiparite. Orice afacere ce are in spate o intreaga strategie a unui plan de continut, poate avea viitor. Agentii de publicitate, agentii de optimizare, presa online, publicatii online, reviste de profil, site-uri de specialitate cu informatii revizuite in timp util.
 
Analist financiar. Cata vreme exista un viitor financiar, tot atat va exista si cerere pentru un analist financiar. Sunt afaceri care pot incepe datorita cunostintelor acumulate din cursurile economice de profit si oameni care se vor cauta mereu in acest domeniu. 


Tags: domenii de afaceriafaceri profitabileafaceri la domiciliuidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 97 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]