Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Epilat, pensat sau tratamente cosmetice, toate transformate in afacere proprie

de Alexandra Popescu 29 Apr. 2014 6012
4.05 din 20 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Saloanele de infrumusetare reprezinta o afacere foarte buna, profitabila si placuta. Cum deschiderea unui salon necesita o investitie mai mare, pana sa ajungi sa il deschizi trebuie sa incerci sa faci anumite parti pe cont propriu. Daca manichiuristele si hair-stylistii sunt foarte cautati, exista o meserie care este si mai cautata, insa multi se feresc de ea din diferite motive. Vorbim despre partea de epilat, pensat, tratamente corporale sau masaj.

Exista multe femei, si nu numai, care au nevoie de epilatul cu ceara, au nevoie de pensat pentru a-si da o forma frumoasa sprancenelor sau au nevoie de un tratament cosmetic. De obicei, in saloane exista o persoana care le face pe toate acestea, ceea ce face ca ea sa aiba mai mult profit decat celelalte.
Dar poti face totul de acasa. Iti rezervi o camera speciala unde sa iti amenajezi patul care te ajuta la toate serviciile si toate rafturile cu produsele de care ai nevoie, aparatura si multe altele. Intr-adevar, nu este foarte ieftin sa iti deschizi o astfel de afacere, chiar daca este la domiciliu, insa merita succesul. 
 
Pentru inceput, inainte sa ne gandim la costuri, trebuie sa stii ca ai nevoie de cursuri pentru asa ceva. Ai nevoie, totusi, sa fi lucrat un timp, cat este el de scurt, intr-un alt salon pentru a capata experienta. Mai mult, acolo iti gasesti clientii care devin dependenti de tine, mai ales cand este vorba de epilat, pentru ca nu toate femeile sunt dezinhibate. Cursurile se fac pentru epilat separat, pentru masaj la fel si pentru tratamente faciale sau corporale altele. Pot fi costisitoare, insa te vor ajuta foarte mult in ceea ce faci. Mai ales ca trebuie sa stii sa lucrezi cu ceara, pentru ca altfel ai putea produce niste incidente care, ulterior, pot deveni grave. 
 
Cand te-ai hotarat sa faci totul pe cont propriu, incepi sa iti amenajezi incaperea unde iti vei desfasura activitatea. Aici vei avea nevoie de bani. Pat, creme, aparatura pentru ceara si nu numai, ceara, pensete si multe alte ustensile de care vei avea nevoie sau uleiuri sunt absolut necesare intr-o astfel de afacere. Acestea sunt uneltele cu ajutorul carora prestezi servicii. Un cost estimativ ar fi 2.000 de euro, cu totul inclus, dar pot fi si mai ieftine, in functie de produsele folosite. 
 
In momentul in care ai totul pus la punct, poti incepe o promovare pe Facebook, cu o lista de servicii si preturi pe care sa le vada toata lumea. Preturile nu le umfla. Un pensat nu costa mai mult de 10 lei sau un epilat in zona axiala nu va costa mai mult de 10 lei. In salon tot in jurul acestor valori se invart preturile, doar ca acasa toti acesti bani vor fi doar ai tai. Clientii pe care i-ai avut la salonul anterior te vor urma, asa ca programarile incep. Este foarte bine pentru tine, pentru ca iti faci singura programul.
 
Pe viitor iti poti deschide tu un salon. O idee foarte buna au avut-o trei fete care si-au deschis impreuna un salon, insa fiecare isi ia venitul din ceea ce face. Nu conteaza ca la manichiura se duc 20 de fete, iar la coafat niciuna, fiecare isi ia banii doar din ceea ce presteaza. Chiria si utilitatile sunt platite la comun. Este tot o afacere, doar ca sunteti mai multe fete pe cont propriu intr-un loc.


Tags: afacerioportunitati de afaceriidei de afaceriafacere la domiciliusalon infrumusetare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.05 din 5 - 20 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]