Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fast-food pentru vegetarieni, diabetici si cei la dieta

de Maria Nicutar 11 Iun. 2011 3749
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca vorbim de vegetarieni, de persoane care sufera de diabet, sau, pur si simplu de cei care urmeaza o dieta, ideea de fast-food dedicat acestor categorii este o idee deja adoptata in afara tarii noastre. Hamburgerii vegetarieni, chiftelutele din soia, cheeseburgerii cu branza din soia, snitelele din legume samd, sunt doar cateva dintre produsele care concureaza cu cele apartinand marilor restaurante.

In scurt timp, sunt sigura ca vom vedea si pe rafturile marilor restaurante de la noi produse organice, ecologice. Lumea a inceput sa devina mai constienta si mai grijulie cu propria sanatate si cu mediul inconjurator.
Nu mai vrem grasimi, carne incinsa in ulei, cartofi prajiti sau unt in cantitati mari. Ne simtim ingreunati dupa fiecare astfel de masa si stim deja ce cifra va arata cantarul data viitoare cand ne urcam pe el.

Viitorul alimentatiei sta in resursele naturale pe care pamantul ni le ofera si in simplitatea cu care le putem prepara. Fast-food-urile care imbina o mare concentrare calorica, multe ingrediente, din categorii felurite sunt cai directe catre obezitate si boli cardiovasculare. Sa nu mai punem la socoteala ca dau si obisnuitele indigestii si favorizeaza aparitia gastritelor.

Pentru a va deschide un fast-food aveti nevoie de infiintarea unei firme, de o locatie intr-o zona cu trafic intens sau, in cazul nostru, chiar de un loc mai putin aglomerat.

Faptul ca va inscrieti intr-o categorie atat de originala va face sa se duca vorba. Astfel, nu va mai trebui sa va faceti dvs vizibil, ci vor veni clientii la dvs datorita recomandarilor. Asigurati oferte diversificate si ajutati-va de plantele aromatice pentru a prepara produse care sa va castige clientii. Inlocuiti sucurile acidulate cu ceaiuri, bauturi pe baza de soia sau cacao, cafea si sucuri naturale de fructe.

Veti mai avea nevoie de personal specializat si nu in ultimul rand de produse organice. Iata punctul cheie in care multi antreprenori ar refuza aceasta oportunitate, pe premiza ca acestea sunt scumpe. Nu este adevarat. Puteti oricand sa gasiti producatori din mediul rural care nu folosesc pesticide si fertilizatori chimici. La asta ne referim cand spunem produse organice.

Puteti sa faceti o intelegere cu anumiti agricultori si sa ii transformati in distribuitorii dvs exclusivi. Produsele organice sunt mai ieftine decat cele tratate chimic, care necesita substante, fertilizatori chimici. Cele organice sunt crescute cu balegar si resturi vegetale, care se gasesc in orice gospodarie.

Ca in orice fast-food, se cere igiena si procedeul de preparare sa fie la vedere. Veti fi subiectul controalelor si inspectiilor, asa ca va trebuie sa aveti grija sa va pastrati curatenia si un mediu mai sanitizat ca in spitale.



Tags: fast-food vegetarianproduse organiceidee de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]