Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma apicola - Cele mai cautate tipuri de miere!

de Adela Simonescu 06 Mar. 2013 3661
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma apicola reprezinta una dintre cele mai atractive afaceri pentru 2013. Stim faptul ca atunci cand discutam despre consumul de miere, trendul este unul clar, puternic ascendent. La fel se intampla si in cazul produselor precum: polen, pastura, propolis, ceara, laptisor de matca si nu numai.

Astfel, descoperim o afacere pe care o putem lansa si in urma careia obtinem o serie de produse cerute la nivel intern si la nivel extern, cu preturi de comercializare foarte atragatoare pentru detinatorii fermelor apicole.

Desigur, principalul produs care ne intereseaza pe toti este mierea. Haideti sa vedem si care sunt cele mai interesante tipuri de miere, produse imprimate de un nivel inalt de cerere pe piata interna si peste hotare:

1. Mierea de salcam este considerata de calitate superioara si este foarte intens cautata pentru proprietatile ei terapeutice si pentru aroma ei inconfundabila. Nu ai cum sa nu recunosti mierea de salcam, chiar daca esti un consumator ocazional.

2. Mierea de tei este si ea foarte cautata. Are gust placut si o sumedenie de recomandari din partea medicilor si nutritionistilor. Este indicata ca sedativ nervos, pentru tuse, in insomnii si nu numai.

3. Mierea de rapita este un alt produs care ne atrage ... privirea cel mai des. Are culoare alba si consistenta mai solida, pentru ca se cristalizeaza rapid. Mierea de rapita este foarte buna pentru cei care sufera de osteoporoza, protejand si ficatul, splina si pancreasul.

4. Mierea de zmeur este si ea excelenta pentru ca poate ameliora si chiar vindeca probleme de ordin digestiv, afectiuni respiratorii si nu numai. Mai mult, mierea de zmeur se gaseste destul de greu si la preturi foarte piperate.

5. Mierea de menta este foarte buna pentru ca usureaza digestia, combate balonarea, contine multa vitamina C si nu numai. Are un gust genial si o aroma exceptionala. Si acest produs se vinde la preturi inalte pe piata interna si peste hotare.


Mai multe tipuri de miere veti descoperi in ghidul "Ferma apicola", ghid pe care il puteti comanda si de aici >>>>


Tags: ferma apicolaapiculturaafacere ferma apicolamiere de mentamiere de zmeura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]