Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme de raci pentru profituri mari in 2012!

de Victor Oancea 18 Ian. 2012 4823
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele de raci au intrat si ele pe lista oportunitatilor de afaceri pe care dorim sa le valorificam in 2012. Nu degeaba ne interesam de aceste idei de afaceri, ele fiind deopotriva si afaceri de familie si afaceri nascute din hobby-uri pentru astacicultura. Fermele de raci sunt cautate din numeroase motive extrem de bine intemeiate, printre care si faptul ca racii sunt considerati delicatese si sunt comercializati la preturi deosebit de avantajoase.

Racii reprezinta centrul acestui sezon, alaturi de lipitori si de vipere. Nu trebuie sa ne mire, ci sa ne bucure, faptul ca romanii au inteles cat de important este sa se orienteze catre oportunitati de afaceri care sa se dezvolte in sectoare fara un nivel inalt al competitorilor. Fermele de raci se incadreaza si ele in aceasta cerinta si avantajele continua sa apara.

Sa nu neglijam faptul ca activitatea de crestere a racilor este eligibila pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile, si acest lucru puncteaza clar in suma de avantaje pentru cei care doresc sa isi deschida ferme de raci.

De asemenea, sa nu uitam nici faptul ca un singur kilogram de raci vii este comercializat la preturi estimative de 12-20 de euro si un kilogram de raci congelati ajunge la 4-5 euro.

Romania detine mare potential in acest sector al astaciculturii, ramura a acvaculturii si care se ocupa de cresterea rationala a racilor. Franta este recunoscuta ca fiind tara cu cel mai mare consum de raci si Louisiana este cunoscut pentru productiile mari de raci, aici gasindu-si locul numeroase ferme de raci.

 In fapt, in S.U.A., fermele de raci se intind pe suprafete de aproximativ 7000 de hectare. Nu este un numar neglijabil si el ne demonstreaza interesul mare pentru acest tip de carne, carne considerata delicatesa.

De asemenea, sa mai amintim faptul ca pentru fermele de raci si pentru activitatea de crestere a racilor nu sunt necesare instalatii sofisticate si consumatoare de energie.

Mai mult, dieta racilor este reprezentata de alimente cu valoare economica extrem de redusa. Cu toate acestea, cresterea racilor nu trebuie sa para o activitate extrem de simpla. Una dintre cele mai mari dificultati cu care va veti intalni este cea de a asigura si mentine un habitat optim si asemanator celui natural.

>>>Aflati mai multe detalii despre fermele de raci si accesati informatiile de care aveti nevoie pentru a va pune in aplicare o afacere proprie cu ferma dvs de raci! Cartea este redactata de un expert din acest domeniu si va ofera toate informatiile si datele necesare pentru demararea si administrarea acestei afaceri!


Tags: ferme de raciferme raciferma de racicresterea racilorafaceri cu raciafaceri raciafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]