Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de Afaceri: 5 concepte de amenajari interioare pentru birouri

de Robert Bratu 26 Apr. 2011 9338
4.66 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In functie de natura activitatii firmei, exista mai multe concepte de amenajare. Va prezentam in continuare cele mai importante cinci concepte ale unei idei de afaceri infloritoare, in Romania si peste hotare!

- Hi-tech este un concept care proiecteaza o adevarata imagine a viitorului. Un astfel de stil este potrivit pentru firme de comunicatii, vanzari de electronice, computere, tehnologie, auto etc. Stilul scoate in evidenta puterea tehnologiei si prezinta un alt fel de estetica. Se foloseste si pentru amenajarea locuintelor.

- Conceptul sobru, discret si pretios, este folosit in special in spatii pentru firme din domeniul juridic, bancar sau de consultanta.

Aceste doua stiluri poarta amprenta unui concept minimalist, abordand culori indraznete, dar si calde, astfel incat imaginea sa degaje eleganta, seriozitate si incredere.

- Spatii neconventionale, potrivite mai ales pentru agentii de publicitate.

- Conceptul part-time reprezinta birouri destinate angajatilor care au in principal sarcini de teren si a caror activitate de birou nu depaseste, de obicei, trei ore. Aceste birouri sunt mai reduse ca dimensiuni, pentru a nu ocupa spatiu pretios.

- Open-space este un concept controversat care a fost creat pentru a minimaliza costurile administrative ale companiilor si pentru a creste nivelul de comunicare si creativitate a angajatilor. Open-space consta intr-un spatiu larg plin de birouri.

Este un avantaj pe termen scurt pentru angajator. De ce? Biroul open-space seamana cu un stup care tocmai a fost zgandarit. Un zumzet puternic facut de o armata de oameni. Bine ati venit intr-o mare companie!

In prezent, in Romania, foarte multe firme au adoptat acest concept, insa in Occident situatia a inceput sa se schimbe. S-a ajuns la concluzia ca este foarte obositor.

Atentie!
Acest tip de birouri creste stresul asupra angajatilor si in timp le scade eficienta!


Tags: idei de afaceriamenajari interioarebirouriangajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.66 din 5 - 16 voturi.

Articole conexe

Ministrerul Energiei propune vanzarea a 1% din OMV Petrom catre angajati

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Ministerul Energiei propune vanzarea a aproximativ 1% din OMV Petrom catre angajatii care aveau contracte de munca in anul 2004, la 0,21 lei/actiune,...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]