Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Carti personalizate pentru copii

de Adela Simonescu 25 Iul. 2011 9842
4.17 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Intr-o lume in care produsele unicat, cele handmade si cele personalizate sunt la mare cautare, ideile de afaceri din acest domeniu se vor dezvolta in mod profitabil fara eforturi foarte mari. Afacerea cu personalizare de carti este una nu foarte complexa, insa cere capital solid in functie de proiectele pe care doriti sa le initiati, talent se scriitor si o permanenta promovare a serviciilor si produselor pe piata.

Haideti sa o luam cu inceputul. Aveti nevoie de un spatiu in care sa va conduceti afacerea. Sa spunem ca alegeti sa lucrati de la domiciliu pentru a va reduce cheltuielile.

Aveti nevoie de un calculator cu o buna conexiune la internet. Apoi trebuie sa angajati un programator sa va proiecteze un website unde sa va prezentati ofertele si unde sa va promovati serviciile. Tot aici veti primi si comenzi, veti include testimoniale – marturii ale clientilor multumiti- samd.

Apoi trebuie sa incepeti sa va promovati serviciile. Postati anunturi, mesaje de vanzare, articole care sa atraga interesul clientilor dvs. Nu uitati sa va mapati articolele pe regulile de SEO pentru o buna indexare in cadrul motoarelor de cautare. Odata ce clientii vor ajunge cu usurinta la website-ul dvs, deja afacerea incepe sa prinda contur.

Pasul urmator este sa stabiliti o intalnire cu respectivii clienti doritori de carti personalizate. O alternativa este sa alcatuiti un chestionar complex, pe baza caruia sa puteti sa adunati toate datele de care aveti nevoie pentru a compune o carte de la cap la coada.

Cartile pentru copii au marele avantaj ca nu trebuie sa fie foarte dense ca material informational. Majoritatea spatiului in cartile pentru copii este ocupat de imagini, componente pe care le veti cumpara sau pentru care veti plati un grafician cu experienta. Acesta va poate face desene complexe, va poate modifica poze si imagini variate, poate compune colaje pe placul celor mici samd.

Cheia succesului in aceste afaceri sta in oferirea unor carti cat mai bine mapate pe „documentarea” primita. Multi parinti incearca sa isi educe copiii prin aceste povestiri cu talc, multi incearca sa ii dezvete de obiceiuri proaste, multi vor doar sa le faca o surpriza placuta. Este recomandat sa ascultati cu atentie ce vi se transmite si sa adunati cat mai multe informatii pentru a da produsul dorit in forma sa perfecta.




Tags: afaceriidei de afaceriidei de afaceri handmadecarti personalizate copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]