Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Firma de dezinsectie si deratizare

de Matei Antonescu 01 Aug. 2011 15865
3.59 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o idee de afaceri deloc frumoasa, insa din care multi antreprenori fac bani foarte multi. De asemenea, aceste idei de afaceri nu se demareaza foarte greu si nu necesita capital extrem de mare. Principalul motiv pentru care aceste firme nu vor disparea din peisaj este faptul ca insectele si restul vietuitoarelor nedorite nu vor disparea. Aceasta este o problema uriasa si urgenta pentru multe unitati, magazine, spitale, locuinte samd si se cere o solutie viabila si de lunga durata.

Expertii si oamenii de stiinta spun ca ultimele vietuitoare de pe pamant si cele mai rezistente sunt gandacii si rozatoarele. Aceste mici creaturi ne inspira stari de neliniste si am plati oricat pentru a nu le vedea niciodata. De aceea, firmele specializate in eliminarea acestor daunatori sunt firme care se vor bucura de profituri in orice anotimp, pentru restul lumii daca isi gestioneaza afacerile cu multa inteligenta.

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este infiintarea firmei si obtinerea autorizatiilor de functionare. Apoi intervine necesitatea gasirii celor mai buni furnizori. Acesta este elementul esential pentru succesul acestei idei de afaceri. Ganditi-va ca puteti avea cea mai buna locatie din lume, cel mai atractiv si performant website vazut vreodata, cei mai potrivit angajati si cu orientare catre clienti si ce va mai doriti dvs.

Problema este ca daca nu detineti substantele sau modalitatile potrivite care sa extermine daunatorii, nu ati facut nimic. Dimpotriva, este posibil sau chiar probabil ca cei carora le-ati oferit serviciile sa ceara o returnare de bani sau sa va dea in judecata.

Ganditi-va ca ati incheiat un contract de prestare de servicii cu o institutie mare, importanta, cu un spital, cu o gradinita samd si apare o problema si se naste un scandal. Realitatea este ca veti pierde totul si veti ramane cu reputatia patata.

Secretul in aceasta afacere este sa oferiti solutii eficiente si neinvazive in concordanta cu mediul pe care trebui sa il curatati. In cazul in care va ocupati de locuinte sau zone in care traiesc copii si animale de casa este bine sa oferiti doar produse care nu afecteaza aceasta categorie.

Puteti sa va indreptati catre o activitate care promoveaza lampile cu ultraviolete care atrag insecte, amestecurile de plante care inlatura gandacii, aparatele care emit unde electromagnetice care curata o raza de mai mult de 40 mp de orice insecta sau rozatoare. Orice modalitate veti folosi trebuie sa aveti grija permanenta sa nu faceti mai mult rau decat bine.

Un alt punct elementar este sa recrutati personal pentru firma dvs. Indreptati-va catre oameni profesionisti, persoane care stiu cu ce activitate si substante au de-a face si cu necesitatea protejarii persoanelor care se afla in spatiul ce necesita dezinsectie sau deratizare, persoane serioase si atente.

Per total, ideile de afaceri cu dezinsectie si deratizare sunt idei profitabile si merita valorificate. Antreprenorii care sunt in permanenta stare de cautare de solutii neinvazive asupra omului si eficiente impotriva daunatorilor si cei care sunt la curent cu orice stire din acest domeniu vor reusi cu cel mai mare succes in aceasta industrie.




Tags: firme dezinsectie deratizareidei de afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.59 din 5 - 32 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]