Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2012 cu cele mai profitabile ferme!

de Matei Antonescu 12 Apr. 2012 11498
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri ne dau ghes in 2012. Multi romani sunt fortati sa intre in mediul de afaceri din cauza unei vieti profesionale care nu le mai ofera satisfactii si beneficii considerabile. Multi cauta sa isi valorifice talentul antreprenorial si multi cauta sa isi urmeze pasiunea si hobby-urile.

Haideti sa aruncam un ochi peste cele 5 idei de afaceri cu ferme profitabile in Romania, 5 afaceri cu documentatie completa:

1. Ferma de vipere - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in Romania.
Ferma de vipere este considerata, pe drept cuvant, mai profitabila decat o mina de aur. Care sunt profiturile pe care o ferma de vipere ni le poate aduce? Expertii ne spun ca o cifra de 20.000 de euro este un profit potrivit pentru romanii care aleg sa valorifice aceste idei de afaceri.

2. Ferma de lipitori - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in Romania. Ferma de lipitori se afla din nou in lumina reflectoarelor datorita cresterii interesului romanilor pentru hirudoterapie. Tratamentul cu lipitori medicinale promite sa amelioreze sau sa vindece numeroase boli si afectiuni dintre cele mai grave.

3. Ferma pentru cresterea melcilor - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in Romania. Carnea de melc este considerata o carne sanatoasa si care a devenit o delicatesa reala. Comertul cu escargot este foarte profitabil in Romania, chiar daca se extinde pe piata interna sau pe pietele externe.

4. Ferma piscicola in sistem familial - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in Romania. Fie ca dorim sa ne specializam pe cresterea pastravului, pe cresterea salaului sau pe cresterea somnului, fermele piscicole detin sanse solide de a deveni afaceri profitabile. Mai mult, cei care se orienteaza catre proiectele de valorificare a acestor idei de afaceri au sanse mari de a obtine fonduri europene. Cresterea pastravilor este o activitate eligibila pentru finantare.

5. Ferma de raci - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile in Romania. Carnea de rac este si ea o delicatesa care isi fac loc, din ce in ce mai des, in meniul celor mai respectabile restaurante. Fermele de raci nu cer capital solid de investitii banesti si pot fi conduse si de cei fara specializare in acest domeniu.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceri profitabileafaceriafaceri cu fermeafaceri fermeferme profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]