Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Magazinul pentru vegani!

de Maria Nicutar 03 Iun. 2013 3919
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Veganii sunt printre noi si ne bucuram nespus. Uneori ii vedem mancand si incercam sa furam secretele culinare care ii tin in forma perfecta! Descoperim ce beneficii ofera acest stil de viata si mai presus de orice, descoperim faptul ca aici se fac bani!

In mod clar, afaceristii se vor interesa de beneficiile salatei asupra organismului, insa la final, se vor interesa si despre nivelul de cerere pentru servicii si produse din industrie. Vor incerca sa puna pe hartie cateva cifre. Vrem sa stim despre ce capital discutam, cand atingem pragul de rentabilitate, despre ce nivel de cheltuieli discutam cand vine vorba despre salarizare, ce oportunitati de dezolvare exista, ce competitie este in industrie si ce sub-nise am putea construi ...

In doar cateva cuvinte, v-am descris 1% din totalul de intrebari care misuna in creierul unui antreprenor sau potential antreprenor. Asa suntem facuti sa gandim, sa transformam totul in idei de afaceri si in cifre care converg, la final, catre profiturile care ar putea fi ale noastre!

Haideti sa vedem despre ce este vorba cu aceasta afacere, ce aspecte esentiale sa avem mereu in fata ochilor:

1. Pasiune pentru acest stil de viata.
Daca aveti de gand sa demarati aceasta afacere doar pentru banii si cu gandul doar la profituri, ar fi bine sa va schimbati directia si sa incercati un alt proiect care sa va ajute sa va atingeti tinta. In cazul de fata, o afacere cere pasiune pentru obiectul muncii! Sunteti pasionati cu adevarat de ceea ce reprezinta stilul de viata vegan? Stiti tot ce se poate despre acest stil de alimentatie?

Doriti sa veniti cu solutii care sa imbunatateasca viata celor care practica veganismul? Doriti sa urmati aceasta directie ani buni din viata voastra? La urma urmei, o afacere se rentabilizeaza in aproximativ 2 ani de la lansare. Asa ca pana la profituri maxime aveti destul de mult de muncit si daca nu va implicati 100%, sansele de succes scad in mod vertiginos. Asa ca singura cale este sa va fiti in afacere 100%, asa ca fiti sigur ca asta va doriti sa faceti!

2. Experienta! De cat timp sunteti vegan? Practicati acest stil de viata de destul de mult timp pentru a intelege cum gandesc veganii, ce nevoi au, ce cerinte detin, ce probleme apar, ce neajunsuri exista, ce servicii si produse ati putea oferi pentru a merge la sigur?

3. Capital banesc! Un magazin cu "de toate" pentru vegani cere capital banesc extrem de serios. Doar chiria in avans si garantie pentru 1 an va va rapi nu mai putin de 15.000 - 25.000 de euro. Punem la socoteala stocul activ de produse, salarizarea, marketing-ul, echipamentele, mobilierul si nu numai, si ajungem la un minim de 150.000 de euro pentru ca magazinul nostru vegan sa functioneze un an pe zero, straduindu-se sa ajunga la ZERO!

Sa tinem cont de faptul ca produsele destinate veganilor nu sunt intotdeauna scumpe, insa, de cele mai multe ori, vor fi extrem de costisitoare. Veti avea in magazine ulei de cocos 100% organic, ulei de struguri, presat la rece, painici vegane, prajituri vegane, haine din bumbac organic si nu numai.

O optiune inteligenta este cea de a va nisa si de a acoperi o anumita parcela de nevoi si cerinte esentiale pentru cei care practica acest stil de viata! Puteti oferi doar produse de tip brutarie pentru vegani, cu painici din cereale organice, deshidratate si de diverse sortimente. Puteti sa oferiti doar produse de cofetarie pentru vegani sau gustari, ingrediente pentru prepararea meselor sau echipamente si instrumente esentiale pentru acest stil de alimentatie (deshidratoare, maceratoare, blendere, cutite din ceramica samd).

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafacereidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]