Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Servicii de amenajari pentru spatii verzi!

de Maria Nicutar 31 Mai. 2013 4798
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa tinem cont de prima regula de aur in afaceri si in cariera: Tine ochii larg deschisi catre nou si observa ce se cere! Se cere limba japoneza, se cer produsele certificate din punct de vedere ECO, se cer serviciile de consultanta financiara pentru ca suntem in perioada de criza si banii sunt tot mai putini si noi incercam sa facem cat mai multe cu ei. Iata doar 3 exemple de produse sau servicii pentru care nivelul de cerere este in trend ascendent!

In aceeasi categorie intra si serviciile de amenajari de spatii verzi. Aici discutam despre gradini, iazuri, amenajari peisagistice, servicii de amplasare de mobilier pentru gradina, pe comanda sau direct din magazine samd.

Descoperim o serie larga de servicii pe care ne putem nisa cu maxima usurinta in 2013 si nu numai! Viitorul ne arata faptul ca din ce in ce mai multi romani vor opta sa se mute la casa, la curte, in defavoarea locuintelor la bloc. Si este evident faptul ca cererea pentru aceste servicii va fi una extrem de serioasa si impartita intre principalii competitori.

Cum se pun pe picioare aceste afaceri? In primul rand, trebuie sa existe pasiune. Daca pasiune exista, totul are mari sanse sa mearga bine! Asa ca daca sunteti un mare pasionat de ideea de amenajari, de spatii verzi si modul in care le puteti da viata si culoare, atunci se poate ca aceasta idee de afacere sa fie potrivita pentru dvs!

Al doilea pas ramane cel referitor la documentare, la cercetare. Analizati industria si stabiliti care sunt marii jucatori pe care ii veti avea drept concurenti principali. Aflati ce servicii ofera, pe ce nise sau sub-nise se pozitioneaza, ce politici de preturi detin, ce oportunitati de dezvoltare valorifica, ce echipe de profesionisti au alaturi samd.

Al treilea pas este cel referitor la consolidarea si investirea capitalului banesc. Aflati care este suma de bani de care aveti nevoie pentru a pune pe picioare aceasta afacere, in functie de natura si anvergura serviciilor pe care doriti sa va specializati. Puteti sa alegeti o mica sub-nisa pe care sa va specializati, sa lucrati singur, pe cont-propriu si atunci si capitalul banesc sa fie unul extrem de redus. La polul opus, se poate sa vreti sa intrati in mijlocul industriei serviciilor de amenajari de spatii verzi si sa incercati sa detronati rapid principalii jucatori!

Toate informatiile, documentele, chitantele, analizele si datele pe care le detineti trebuie stocate in ceea ce noi numim planul de afaceri. Colectati informatii referitoare la ideea dvs de afacere, informatii despre salariatii pe care va bazati, informatii despre serviciile oferite si politica de preturi, despre prezenta online si planul dvs de marketing. Discutam despre informatiile la care va trebui sa reveniti oricand doriti sa luati o decizie in contul acestei afaceri.

La final, va recomandam ca principalul aspect pe care sa mizati pentru ca baza dvs de clienti sa fie mereu una solida, sa fie portofoliul de lucrari. Nimeni nu va va acorda un buget serios pe maini daca nu are garantia ca in trecutul recent, ati reusit sa obtineti rezultate exceptionale cu bani putini. Asa ca fiecare lucrare pe care o executati trebuie sa fie memorata in cadrul unui portofoliu online si in varianta offline! Aratati-l cat mai des, promovati-l cu toata increderea, oferiti garantii si veti obtine clientii aducatori de profit!


Mult succes si afaceri cat mai banoase!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: amenajari spatii verziafaceriafaceri amenajari spatii verzi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]