Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici pentru timpul liber - Confectionare de plicuri pentru CD-uri/DVD-uri

de Matei Antonescu 07 Aug. 2011 11379
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata una dintre cele mai mici idei de afaceri pentru cei care doresc sa isi ocupe timpul liber cu o activitate din care sa extraga bani. Nu va asteptati la profituri imense si peste noapte, deoarece aveti de-a face cu una dintre ideile de afaceri mici, simple, demarabile cu bani putini si care se bazeaza pe calitatea produselor, pe cantitatea produsa de dvs si pe promovarea pe care o veti efectua dvs. Modalitatile de promovare a plicurilor confectionate sunt numeroase si va pot ajuta sa faceti diferenta dintre idei de afaceri profitabile si idei de afaceri nerentabile.

Multi dintre noi nu detin capital mare de investitii si doresc sa isi suplimenteze veniturile cu sume cat de mici de bani, sume de bani pe care sa le foloseasca pentru diferite scopuri. Poate sunteti student si doriti mai multi bani de buzunar, poate sunteti pensionar si doriti bani sa va platiti facturi sau o vacanta la munte, poate sunteti angajat cu norma intreaga si doriti bani sa va cumparati un calculator mai performant.

Iata doar cateva exemple de ce puteti realiza cu profiturile obtinute din activitatea simpla de confectionare de plicuri pentru CD-uri sau DVD-uri. Desigur, acum sunt la moda casetele sau gentile pentru stocarea CD-urilor/DVD-urilor. Cu toate acestea, multi dintre noi inca mai folosesc plicurile, ele fiind mai avantajoase din punctul de vedere al pretului.

De ce aveti nevoie pentru a va demara afacerea:

1.    Timp liber pentru a confectiona plicurile
2.    Hartie de calitate  - furnizor serios care sa ofere produse de calitate la preturi convenabile
3.    O tehnica corecta de confectionare
4.    Spatiu restrans pentru stocarea materiei prime (hartie, lipici), pentru stocarea produselor finite si pentru confectionarea plicurilor.
5.    Promovarea produselor. Promovarea produselor confectionate de dvs se face direct catre marile magazine, hypermarket-uri, magazine de electronice, magazine de componente IT, magazine cu produse diverse, website-uri care comercializeaza componente IT, prieteni, rude, cunostinte, vecini samd.

Dupa cum observati, puteti sa va vindeti produsele oriunde vedeti cu ochii. De foarte multe ori, prietenii si rudele sunt persoane care va pot ajuta sa obtineti banii de care aveti nevoie. Prin intermediul lor puteti sa faceti rost de clienti nenumarati si care sa faca comenzi pentru produsele dvs.

Aceasta este o idee de afaceri mai mica decat cele mai mici dintre cele mai mici idei de afaceri. Nu presupune efort major, nu implica tehnici complicate de confectionare, planuri de afaceri sau servicii de advertising sau marketing si poate fi operata de absolut oricine respecta regulile de baza in afaceri:comercializarea produselor la un pret care sa acopere cheltuielile de operare si efortul depus de cel care le confectioneaza.




Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniconfectionare plicuriafacereafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]