Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini: Cafeneaua mobila

de Adela Simonescu 24 Ian. 2018 13421
4.33 din 50 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri mici exista, sunt numeroase si ne stau la dispozitie daca avem spirit antreprenorial, pasiune pentru profituri si determinare sa dam lovitura in mediul de afaceri.

Ei bine, poate nu vei fi urmatorul Richard Branson, dar o afacere tot trebuie sa pui pe picioare.

Un exemplu de succes este ideea de afacere valorificata de doi tineri din Cluj. Afacerea merge ca pe roate, la propriu si la figurat. Acestia au cumparat doua biciclete dotate cu espressor si rasnita si acum vand cafea la orice colt de strada. "Cafeneaua mobila" reprezinta o idee de afacere care a prins perfect si acum le aduce tinerilor venituri atragatoare.

Idee de afacere i-a venit lui Bogdan Pantea, dupa trei luni de munca in America. Acesta a cumparat de pe internet o biciclerta si a pornit afacerea.

"Ai nevoie de un bike, un cargo bike, care se gaseste pe internet. Vine lemnaria facuta la comanda, urmeaza inima coffee bike-ului: espressorul si macinatorul", declara Bogdan Pantea, proprietarul cafenelei mobile, citat de Incont.ro.

"De cand au venit baietii, in fiecare dimineata, sursa mea de energie e de la ei. E o idee buna tinand cont ca suntem in viteza tot timpul: iei cafeaua si ai plecat", declara o clienta.

Cat timp afacerea merge bine aici, va ramane in locatie. Cand lucrurile dau semne negative, afacerea se poate muta in orice alt colt din oras.

Tot in Cluj descoperim o alta cafeana mobila, infiintata de Laura Apahidean. Si aceasta a pus pe picioare o afacere cocheta in care a investit 2000 de euro.

"Nu e nevoie sa plecam dincolo. Si in Romania se poate daca iti doresti", a declarat antreprenoarea.

Cafeaua este gata in mai putin de 3 minute iar investitia se poate amortiza in 2 zile daca locul ales pentru desfacere este potrivit, noteaza Incont.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: cafenea mobilacafenea pe rotiidei de afaceri miciafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 50 voturi.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mar 2020
Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]