Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini - Cursuri de croitorie

de Adela Simonescu 08 Aug. 2011 8882
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri vin in sprijinul celor care detin specializari intr-un anumit domeniu, o perioada de experienta intr-un anumit areal si se dovedesc profitabile cand acestia demonstreaza o buna abilitatea de a-si gestiona resursele financiare. Predarea de cursuri de croitorie reprezinta o idee de afaceri profitabila si cu multiple oportunitati de dezvoltare pentru cei care pot oferi servicii de calitate si care stiu cum sa isi promoveze serviciile.

Criza ne invata foarte multe. Criza ne-a invatat sa ne orientam catre croitori pentru a ne ajusta hainele in loc sa le aruncam si criza ne-a invatat si sa ne coasem singuri obiectele vestimentare. Apoi multi dintre noi detin un hobby si doresc sa isi urmeze pasiunea in domeniul croitoriei. Pe deasupra, renumele marilor designeri vestimentari atrag numerosi specialisti din acest domeniu al croitoriei catre cele mai celebre case de moda.

Din multiple surse se pot extrage persoane doritoare sa devina cursanti in domeniul croitoriei si ei vor cauta doar cei mai buni profesionisti care sa le ofere informatii actualizate, care sa le predea tehnici noi si moderne de confectionare a obiectelor vestimentare samd.

Aceasta este o conditie fata de care nu veti avea parte de mare succes in aceste idei de afaceri. Cursantii noi vor dori sa stie ca detin o sansa sa activeze in acest areal si ca detin cunostinte noi si pretioase in arta croitoriei.

Aceasta afacere poate fi condusa de la domiciliu si cursurile se pot tine aici sau intr-un mic atelier. De asemenea, puteti sa colaborati cu un atelier deja existent in cadrul caruia sa tineti cursurile in week-end-uri sau dupa terminarea programului de lucru. Veti avea la dispozitie toate instrumentele necesare, masinile de cusut si materia prima de care aveti nevoie.

Comisionarea se poate decide cu proprietarul atelierului sau chiar puteti sa discutati despre posibilitatea de a-si recruta personal dintre studentii cursului dvs. Atelierele de croitorie vor avea intotdeauna nevoie de persoane pricepute si bine instruite si faptul ca viitorii angajatori isi pot vedea candidatii in perioada de training si proba le ofera un mare avantaj.

In cazul in care doriti sa va inchiriati un atelier in care sa sustineti cursurile, trebuie sa il renovati, sa il mobilati adecvat si sa il dotati cu instrumentele si echipamentul necesar.

Promovarea serviciilor dvs se face in mediul online prin intermediul unui website personal si cu ajutorul anunturilor pe internet, cu ajutorul flyerelor, samd.

Succesul acestei idei de afaceri consta in profesionalismul de care dvs sau cel care va preda cursul da dovada, de orientarea spre client, de calitatea echipamentului de lucru si de motivatia pe care o detineti pentru a reusi in acest domeniu profitabil.




Tags: idei de afacericursuri de croitorieafaceriidei de afaceri profitabileidei de afaceri criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]