Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini - Make-up artist

de Ilinca Dobrescu 10 Aug. 2011 7354
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Profesionistii din domeniul machiajului sunt persoane vazute ca adevarati artisti, persoane care detin cunostintele necesare si indemanarea de a transforma o femeie obisnuita intr-o femeie superba, stiala si fac multi bani din aceasta activitate. Sa ne gandim la make-up artistii care se afiliaza unui post de televiziune, unui studio de filmari, unei case de moda care ofera prezentari de moda samd. Acestea sunt idei de afaceri mici, demarabile cu bani putini si foarte profitabile.

Ideile de afaceri cu machiajul profesional se potrivesc celor care detin specializari si acreditari in acest domeniu, experienta vasta de lucru si un ochi facut pentru aspectul frumos. Nu toti artistii de make-up sunt facuti pentru aceasta specializare si unii se bucura de succes mai mult sau mai putin.

Pentru a va demara ideile de afaceri cu machiajul profesional aveti nevoie de o trusa de instrumente bine pusa la punct, trusa care sa contina produse de calitate. Nu uitati ca succesul acestei idei de afaceri va veni din calitatea make-up-ului pe care il veti oferi clientelor dvs si orice greseala se va revedea in numarul de clienti pe care il veti detine.

Clientele multumite va pot recomanda mai departe catre alte cunostinte, rude si prieteni si va vor solicita serviciile si cu alte ocazii sau intr-o baza regulata.

Activitatea acestei mici afaceri se poate derula la domiciliul clientelor, pe platouri de inregistrare de filme si reclame, in cadrul studio-urilor de televiziune, in studio-urile prezentarilor de moda samd.

Un alt mare secret al succesului in aceasta afacere este sa detineti abilitatea de a va promova serviciile intr-un mod impecabil si extrem de inteligent. Discutati cu alti artisti de make-up, cu prezentatori de moda, cu regizori, cu persoane din televiziune, cu vedete samd, cu prieteni si cunostinte si tineti mereu aproape o sumedenie de carti de vizita pentru a beneficia de puterea networking-ului.

Aceasta este o solutie viabila care va poate aduce clienti numerosi care sa devina parte din portofoliul dvs. Incet va puteti extinde si va puteti ocupa de machiajul profesional al vedetelor, insa numai dupa ce veti demonstra o experienta vasta de lucru.

O alta posibilitate in aceste idei de afaceri este sa va stabiliti pe o nisa precum cea a machiajului profesional pentru mirese. Plata este avantajoasa si va veti bucura si de un program de lucru flexibil.




Tags: idei de afaceriidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putinimake-up artistmachiaj profesional

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]