Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici, simple si rentabile? Aveti 13 oportunitati de afaceri pentru 2012!

de Adela Simonescu 10 Feb. 2012 9752
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri mici, simple si rentabile sunt directiile in care se indreapta toti cei care detin spirit antreprenorial preganant, fler de afaceristi si motivatie pentru obtinerea de profituri in anul 2012 si nu numai. Acestea nu sunt idei de afaceri potrivite doar pe timp de criza, ci si in timpuri mai calme, din punct de vedere economic.

Haideti sa verificam 13 idei de afaceri mici, simple si rentabile, in Romania:

1. Mic atelier pentru realizarea de invitatii de lux pentru evenimente business - idei de afaceri mici si cu bani putini, proiecte ce pot fi conduse de la domiciliul personal si care se axeaza pe confectionarea manuala a invitatiilor de lux.

2. Agentie-dispecerat pentru reparatii casnice diverse - idei de afaceri mici si cu bani putini ce se concentreaza pe intermedierea dintre clienti si profesionistii potriviti.

3. Realizarea de programe software - idei de afaceri mici rezervate celor cu experienta in acest domeniu si specializari multiple.

4. Antrenor personal de fitness - idei de afaceri mici si cu bani putini pentru cei cu experienta in acest domeniu si cu un portofoliu serios.

5. Amenajari de gradini - idei de afaceri mici si cu bani putini, proiecte la indemana oricui.

6. Afaceri cu flori - idei de afaceri mici care nu cer o specializare specifica, ci un ochi pentru frumos si pasiune pentru flori.

7. Amenajari interioare pentru birouri si locuinte - idei de afaceri mici pentru cei cu specializare in acest domeniu.

8. Realizarea de puzzle personalizat - idei de afaceri mici ce se concentreaza pe transformarea imaginilor in puzzle-uri : fotografii ale clientilor, imagini din natura, personaje de poveste samd.

9. Autor de carti pentru copii - idei de afaceri mici si cu bani putini, proiecte potrivite pentru cei ce detin creativitate si talent la scris.

10. Organizator de nunti - idei de afaceri mici pentru cei cu talent organizatoric si cu experienta in planificarea nuntilor.

11. Atelier pentru imprimari diverse - idei de afaceri mici pentru cei care doresc sa se specializeze pe imprimari diverse: cani, tricouri, agende, calendare, pixuri samd.

12. Confectionarea decoratiunilor si ornamentelor pentru Craciun - idei de afaceri mici si la domiciliu, pentru cei cu bani putini si talent la lucru manual.

13. Confectionarea de pungi pentru cadouri - idei de afaceri mici si la domiciliul personal, proiecte ce necesita capital redus de investitii.


Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]