Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri noi: Casa pe care o construim singuri din blocuri tip lego!

de Maria Nicutar 24 Iun. 2012 5401
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cei pasionati de ideea de antreprenoriat si care deja planuiesc sa intre in mediul business exista numeroase idei de afaceri care ii determina sa isi schimbe perspectiva din care privesc o oportunitate viabila. Descoperim idei de afaceri geniale si ne intrebam cu stupoare unde am fost pana acum, cum de nu ne-a venit o asemenea idee care aduce atat de multe beneficii unei audiente mari de consumatori gata sa aduca profit unei afaceri solide.

Din categoria acestor idei de afaceri care ne deschid orizontul face parte si cea pe care o vom verifica astazi.

HIB-System reprezinta un sistem de design de locuinte, gandit si pus la punct in Germania. Este vorba despre un sistem revolutionar de constructie a unei locuinte intregi din blocuri modulare create din cherestea, lemn de pin negru din zona, rumegus, soici si nu numai, potrivit Sprinwise.

HIB-System se proclama cu cea mai mare putere ca fiind un sistem ecologic, green-friendly, care permite viitorilor locatari sa isi construiasca singuri casele, fara ajutorul unor masini de putere ridicata.

Blocurile cantaresc 25 de kg si se imbina, unele cu celelalte, la fel ca niste piese lego, lucru care aduce usurinta maxima celor care nu dispun de bugetul necesar pentru a lasa o intreaga echipa de constructori sa le ridice casa visurilor lor.

Si lucrurile nu se termina aici. HIB-System ofera siguranta impotriva cutremurelor, furtunilor, mucegaiului si nu numai. De asemenea, intreaga locuinta este izolata impotriva pierderilor de caldura si din punct de vedere fonic.

Mai mult, doritorii pot alege dintr-o serie de presetari propuse de HIB-System pentru a-si modela viitoarea locuinta sau isi pot da frau liber imaginatiei in construirea unei case cum nu s-a mai vazut.

Iata una dintre cele mai interesante idei de afaceri pentru cei care doresc sa isi investeasca banii in surse sigure de profit. Ce invatam din ea? Invatam ca toti cei care isi doresc o locuinta au nevoie de siguranta de top si de libertate in alegerea design-ului spatiului in care isi vor petrece o lunga perioada din viata. Invatam ca trebuie sa venim cu idei de afaceri noi, care sa adauge beneficii importante, reale in cadrul audientei tinta.

De asemenea, invatam ca cele mai castigatoare idei de afaceri sunt cele bazate pe oportunitatile clasice si cu un adaos puternic de inovatie, de originalitate si creativitate in intampinarea unor nevoi reale.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafacerioportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]