Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri originale care ne inspira!

de Ilinca Dobrescu 20 Apr. 2012 5835
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unele idei de afaceri ne inspira si ne ajuta sa ne dezvoltam spiritul antreprenorial. Descoperim idei de afaceri originale, idei de afaceri inedite, idei de afaceri traznite si realizam faptul ca succesul in mediul business vine, intr-o mare pondere, din inovatie continua.

Haideti sa verificam doua idei de afaceri originale si super-profitabile, doua idei care ne inspira si ne arata directiile in care am putea sa foram si noi pentru profituri cat mai consistente:

Vedge reprezinta un proiect gandit de un designer britanic. James Wood a creat un produs care recicleaza deseurile menajere organice si le transforma in compost care hraneste plante decorative, flori sau plante aromatice si medicinale. Vedge are o dimensiune redusa, ocupand un spatiu mic in cadrul apartamentului. Vedge combina necesitatea de a recicla cu placerea de a creste si ingriji plante in propriul apartament, pe toata durata anului.

Firma de arhitectura Parnass Digital Architecture a gandit si proiectat un nou concept de spatiu exploatat in mod eficient. La ora actuala, designul interior este in voga si se cauta cu mare interes proiectele care ajuta la eficientizarea spatiului redus, restrans.

Specialistii firmei de arhitectura au reusit sa imbine toate caracteristicile unei locuinte intr-un spatiu extrem de mic.

Layout-ul locuintei contine spatiul necesar pentru o bucatarie, un spatiu de baie, un mic dormitor si spatii numeroase de depozitare. Scarile sunt adevarate spatii de depozitare, fiecare treapta fiind prevazuta cu trapa de deschidere.

Creativitatea si ingeniozitatea reprezinta elementele principale pe care specialistii au mizat in gandirea si proiectarea spatiilor de locuit.


Per total, avem doua idei de afaceri fascinante in cel mai adevarat sens al cuvantului. Sunt idei de afaceri nascute din nevoi si dorinte reale, din nevoi si dorinte caracteristice unei audiente in crestere. Reciclarea a devenit un aspect esential pentru numeroase persoane iar necesitatea de a valorifica fiecare spatiu al unei locuinte mici reprezinta un aspect de care se lovesc din ce in ce mai multi oameni.


Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri originaleafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]