Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri part-time

de Andrioae Ruxandra 30 Apr. 2014 4624
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa incepi propria afacere? S-ar putea sa nu dureze atat de mult cum te-ai astepta. Indiferent daca vrei sa incepi o noua cariera sau doar sa faci ceva bani in plus, probabil aceste lucruri le poti face part-time. Aceste afaceri part-time reprezinta un inceput grozav pentru un antreprenor aspirant la succes. Ele nu implica, practic, vreo experienta sau un buget enorm in publicitate, iar majoritatea acestora implica un program flexibil.

Cu dedicatie, cunostinte in nisa ta si putina informatie despre marketingul in social media iti poti lansa o afacere part-time. Construieste-ti o baza de date a clientilor si incepe chiar azi sa faci bani.

Reparator
 
Iti spun Dl. sau D-ra. Repara-Tot? Incepe o afacere part-time ca reparator (sau reparatoare), e o cale prin care vei lucra cu propriile maini, vei ajuta oamenii din comunitate si vei castiga ceva extra bani. Un nou reparator poate sa lipeasca flyere, reclame in locuri publice, sa se promoveze in randul prietenilor si al familiei ca acestia sa raspandeasca vorba. Apoi, dupa ce esti sigur(a) ca promovarea este pusa la punct, incepe sa repari orice iti cade prin maini, de la tevi sparte pana la cabluri electrice care nu mai functioneaza.
 
Programator
 
Daca esti mai mult decat priceput in software, poti fi platit ca sa-i inveti pe amatori cum sa fie profesionisti dezvoltandu-si aptitudinile. Manualele tehnice sunt valabile pentru programe si acestea au un cost foarte ridicat pe piata. Oamenii vor alege cursurile in locul acestor manuale tehnice. Programeaza micile workshopuri sau sesiuni particulare si creeaza un tuturoial al cursurilor. Acest gen de job presupune rabdare si un caracter puternic.
 
Hair stylist sau make-up artist
 
Scoala de frumusete nu reprezinta o garantie pentru lansarea unei afaceri de succes in ceea ce priveste aranjarea parului sau a machiajului. Daca esti unul dintre aceia care pot crea opere de arta cu pieptenele si cu fixativul, ai nevoie doar de o reputatie buna si clienti de incredere. De cand profesionistii frumusetii si-au construit propriile afaceri prin referintele clientilor, este recomandat sa oferi mai intai reduceri familiei sau prietenilor. O data ce ai o baza de date solida in ceea ce priveste clientele, poti sa oferi preturi avantajoase pentru schimbari de look si machiaj pentru nunti, baluri si alte evenimente speciale.
 
Ingrijirea animalelor
 
Iubesti animalele? Raspandeste vorba printre prieteni si vecini ca esti disponibil sa le supraveghezi animalele cat stapanii sunt plecati in weekend sau intr-o calatorie. Stapanii animalelor se vor simti mult mai confortabil stiind ca prietenii lor sunt in siguranta, asa ca n-ar fi greu sa iti faci reclama. Daca nu-ti permiti sa gazduiesti animalele in propria ta casa, gandeste-te ca afacerea presupune si plimbarea cainelui, curatarea si ingrijirea acestuia, asadar este suficient sa ai o curte.
 
DJ
 
In timp ce termenul de “disc jockey” poate fi putin depasit in vremea revolutiei audio si a MP3-urilor, nu exista nicio indoiala ca acest tip de distractie este inca la mare cautare. Doar cu propria colectie de muzica, un software de baza pentru mixare si un laptop poti scoate oamenii la dans la nunti sau la zile de nastere sau poti sa te ocupi de muzica de fundal la evenimente mai protocolare. Echipamentul de DJ este costisitor, dar multe firme ofera spre inchiriere difuzoare, subwoofere si alte accesorii de care ai nevoie pana iti vei permite sa ai echipamentul propriu.
 
House cleaning
 
Pentru acei parinti care lucreaza ore intregi, curatenia in casa devine o corvoada care aluneca spre fundul listei de activitati zilnice. Ofera-ti weekendurile acestor familii, pentru orice este nevoie sa faci in locuintele lor: dat cu aspiratorul, stergerea prafului, curatenia baii sau a bucatariei. Creeaza-ti propriul pachet de servicii si prezinta-l clientilor. Adu-ti aminte ca ei iti vor da acces in locuinte, de aceea este important sa-ti creezi o reputatie puternica si de incredere in randul oamenilor care te cunosc si apoi in randul strainilor.
 
Caricaturist
 
Niciun festival sau balci n-ar fi complet fara un caricaturist care sa deseneze suveniruri pe care vizitatorii sa le ia acasa. Creeaza-ti un portofoliu si pune-te la punct cu tehnicile specifice desenului. Apoi, cauta prin oras sau pe site-uri evenimente locale care inchiriaza spatii. Fa portrete in cadrul acestor evenimente (depinde cat de repede te misti sa desenezi, posibilitatea sa te faci cunoscut este imensa). Odata ce ai castigat reputatie poti sa afisezi anunturi ca oferi serviciile tale scolilor, la nunti sau la petrecerile pentru copii.
 
Antrenor personal
 
Transforma-ti pasiunea pentru fitness intr- un job part-time productive. Majoritatea clientilor isi programeaza antrenamentele in functie de munca. Va trebui sa investesti putin timp si bani pentru a obtine un certificat de antrenor. Odata ce ai licenta, poti sa cauti in locurile publice de gimnastica daca au nevoie de un antrenor sau sa devii antrenorul personal mergand acasa la clienti.
 
Profesor de muzica
 
Pentru cei inzestrati cu darul muzicii, a da lectii altora care vor sa invete sa cante la un instrument poate fi o sursa potrivita de venituri extra. Doar daca nu esti profesor de pian elevii isi pot aduce propriile instrumente acasa la tine pentru ore intregi de invatat. Cumpara-ti materiale cu si despre muzica, avand in vedere genuri muzicale diferite, pentru a vedea aptitudinile elevilor tai. Lectiile de canto iti pot aduce, de asemenea, bani daca te promovezi intr-un spatiu in care exista licee sau comunitati de teatru.
 
Handmade artist
 
Ai o pasiune in a coase, croseta sau a face bijuterii? Daca poti produce o cantitate considerabila intr-un timp scurt, considera ca publicul iti va face vanzare. Iti poti crea propriul site online, aratand poze cu produsele tale si indeplinind numarul de comenzi cerut de clienti. Oricum, daca ai un spatiu larg de depozitare, considera ca munca ta va fi vanduta la diverse festivaluri sau evenimente ale comunitatii.
 
Contabil
 
Majoritatea afacerilor mici nu au un contabil full-time, asadar misiunea inregistrarii veniturilor cade adeseori pe umerii detinatorului afacerii. Un contabil foarte organizat si de incredere poate inlatura stresul in ceea ce priveste calcularea taxelor si a veniturilor. Trebuie doar sa te pui in slujba a doua-trei zile per client, depinde si cat de multe vanzari au. Ai nevoie de cunostinte de contabilitate, iar daca esti pasionat, avantajele sunt ale tale.
 
Sursa: www.businessnewsdaily.com


Tags: idei de afacerioportunitati de afaceriprogramatoringrijire animalecontabil

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Cum se organizeaza contabilitatea unei firme mici

de Idei de afaceri
15 Mar 2024
Trebuie clarificate doua aspecte de baza si anume ce este contabilitatea si ce este o „firma mica”. Contabilitatea este o activitate...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]