Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Clatitarie si Brioserie

de Adela Simonescu 24 Iul. 2011 13405
4.69 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata doua oportunitati de extragere de profit intr-o singura idee de afaceri. Cele doua produse sunt la mare cautare in prezent si sunt surse sigure de profit pentru antreprenorii din aceasta industrie. Materiile prime si investitiile initiale sunt amortizabile in timp rapid si cererea pe piata nu este acoperita. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa va temeti de competitie si trebuie sa puneti accentul pe calitate si pe promovare.

O clatitarie si o brioserie intr-o singura unitate pot fi visul devenit realitate al multora dintre noi. Din pacate, nu toti detinem resursele financiare necesare pentru a ne apuca de aceasta activitate. In fapt, afacerea aceasta necesita un capital de investitii mai solid.

In primul rand, ganditi-va ca aveti nevoie de o locatie favorabila, in centrul orasului cu siguranta sau macar intr-un cartier cu trafic intens. Faptul ca nu sunteti deloc asemanator cu o covrigarie va face mai pretabil pentru locatii mai centrale, mai rafinate.

Clatitele si briosele vor fi produse intotdeauna de o finete mai mare decat obisnuitele produse de patiserie, insa niciodata mai celebre si mai cautate decat covrigii.

Cu alte cuvinte, veti detine o clientela fidela si in numar, probabil, mai redus decat daca v-ati deschide o gogoserie sau o covrigarie. Cu toate acestea, pe piata este nevoie de diversificare si aici  interveniti dvs cu aceste idei de afaceri creative si originale.

Si ca vorbim de creativitate si originalitate, va trebui sa veniti cu produse noi, cu umpluturi si decoratiuni care sa uimeasca clientii si sa ii determine sa duca vorba mai departe.

In mare, pentru inceput, va veti baza foarte mult pe aceasta modalitate de promovare a serviciilor dvs. In principiu, orice produs de calitate se vinde atunci cand se creeaza un „buzz” in jurul sau, un nor de discutii care sa ii determine si pe alti clienti sa va viziteze micul magazinas de clatite si briose.

Nu in ultimul rand, trebuie sa luati in calcul faptul ca veti avea nevoie de instrumente si echipament special pentru prepararea clatitelor si brioselor, angajati specializati si bine instruiti, un website si, mai ales, va trebui sa mentineti o curatenie la standarde impecabile. Nu uitati ca va trebui sa obtineti avize de functionare si veti fi subiect preferat al institutiilor abilitate sa efectueze controale in centrele alimentare.




Tags: clatitariebrioserieafacereidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.69 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]