Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Cum ne deschidem un centru de Spa?

de Adela Simonescu 08 Aug. 2011 10165
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Spa-urile au devenit centre pentru care se manifesta un mare interes in randul celor mai pretentioase femei. Spa-urile si-au imbogatit portofoliile si au inceput sa includa servicii de reflexoterapie, aromoterapie, biorezonanta samd si isi atrag un numar din ce in ce mai mare de clienti din diverse directii. Aceste idei de afaceri nu sunt pentru oricine, ele implicand costuri mari si oferind profituri pe masura atunci cand afacerile sunt conduse in mod inteligent.

Un prim lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere inainte sa porniti la drum cu aceasta idee de afaceri este ca veti avea nevoie de un capital solid. Primul lucru in care trebuie sa investiti este planul de afaceri. Cooptati personal specializat care sa va ajute sa alcatuiti un plan de afaceri perfect, complex, pe masura proiectului pe care doriti sa il dezvoltati.

Al doilea lucru in care veti investi si nu va veti incurca deloc este locatia in care va veti plasa activitatea spa-ului dvs. Locatia este cel mai important lucru de avut in vedere atunci cand doriti sa incepeti sa intrati in lumea afacerilor cu aceste idei de afaceri.

Clientii unui spa nu vor veni in cartiere marginase, la marginea orasului, in cartiere rau-famate sau cu un renume subred. Aveti nevoie de cea mai buna amplasare pentru centrul dvs de spa si nu puteti face rabat de la calitatea sa.

Apoi trebuie sa investiti bani multi in renovare si decorare. Angajati un profesionist si dati centrului dvs un aspect luxurios, un aspect care sa reflecte preturile mai piperate ale serviciilor pe care le puneti la dispozitia clientilor dvs pretentiosi.

De asemenea, veti investi bani, timp si energie in procesul de recrutare al angajatilor dvs. Nu numai ca trebuie sa fie profesionisti adevarati, persoane cu atestate, acreditari, specializari reale si dobandite in ani de experienta, ci va trebui sa ii selectati doar pe cei care detin o puternica orientare catre client.

Nu in ultimul rand, veti cheltui foarte multi bani si pe serviciile de advertising. Veti avea nevoie de reclame in diverse publicatii pentru femei, de flyere, cupoane, de brosuri, de cataloage. Apoi veti avea nevoie de un website atractiv si user-friendly, un website care sa fie actualizat si prin care sa va promovati serviciile in mediul online.
Mult succes!




Tags: idei de afaceriafacerispacentru de spa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]