Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Produse personalizate

de Victor Oancea 20 Iul. 2011 8238
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toate ideile de afaceri trebuie sa vina cu un „ceva” anume, cu elemente care sa atraga interesul consumatorilor. S-a dovedit in timp faptul ca majoritatea persoanelor adora in adevaratul sens al cuvantului produsele si obiectele personalizate. De la carti pentru copii, la cani, brelocuri, rame foto, carti postale si pana la bijuterii, toate se bucura de un succes formidabil ca idei de afaceri profitabile.

O astfel de afacere trebuie sa aiba in centrul sau ideea de personalizare si de transformare a obiectelor avantajoase ca pret in produse cu „prezenta”. Cu alte cuvinte, antreprenorul doritor de o astfel de oportunitate de afaceri trebuie sa gaseasca cele mai bune obiecte pentru care exista cerere pe piata, obiecte utile si care sa poata fi usor personalizate.

Haideti sa luam cateva exemple: tiparirea unui nume sau a unei fraze pe un tricou implica anumite costuri pentru afacerea dvs. Tiparirea pe o cana vine cu un total alt set de cheltuieli. Personalizarea unei carti de povesti destinate copiilor implica alte costuri.

Altfel spus, trebuie sa stiti ce produse veti oferi si cat capital sunteti dispus sa implicati in demararea si administrarea ideii dvs de afaceri.

Un punct esential este sa gasiti cel mai bun furnizor al acelui set de obiecte pe care doriti sa le personalizati. Sa spunem ca doriti sa oferiti cani personalizate si tricouri personalizate. Aveti nevoie de un website unde sa preluati comenzile de personalizare si chiar de un mic magazin unde sa va expuneti produsele si de asemenea, unde sa primiti comenzi. Apoi veti avea nevoie de servicii de tiparire si de o buna promovare a afacerii dvs.

Orice idei de afaceri ati detine, trebuie sa le puneti in avanataj cat mai mult cu ajutorul promovarii. Fie ca folositi flyere, carti de vizita, reclame pe internet sau mesaje de promovare in publicatii, orice metoda de promovare trebuie sa se potriveasca profilului afacerii pe care o detineti.

Per total, ideile de afaceri cu personalizare de obiecte se dovedesc profitabile atunci cand implica o doza puternica de creativitate si originalitate, o varietate de optiuni puse la dispozitia clientului si calitate de top in oferirea serviciilor.




Tags: idei de afaceriobiecte personalizateproduse personalizate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]