Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Servicii de curatenie dupa constructor

de Matei Antonescu 19 Aug. 2011 7725
3.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni isi doresc sa initieze idei de afaceri din domeniul curateniei. Multi ar dori sa detina firme de prestare de servicii de curatenie pentru birouri, locuinte, mall-uri si alte spatii. Problema majoritatii aspirantilor la aceste idei de afaceri consta in lipsa de resurse financiare si lipsa disponibilitatii de a se imprumuta. O solutie viabila pentru orice afacere este sa incepeti cu putin, incet si sa va dezvoltati treptat. Una dintre aceste modalitati este sa incepeti cu un set specific de servicii de curatenie.

In timp, odata ce veti castiga o baza de clienti, veti detine un portofoliu solid de colaborari cu mari firme, veti realiza ca profiturile obtinute se pot varsa in directia dezvoltarii afacerii dvs. Iata cateva etape esentiale pentru a va demara o afacere cu servicii de curatenie dupa constructor:

1.    Se infiinteaza firma cu ajutorul unui avocat pentru a va ajuta cu demersurile necesare.

2.    Se gaseste o locatie pentru conducerea afacerii. Cu putin efort puteti sa va conduceti aceasta afacere si de la domiciliul personal. Aveti nevoie de un calculator conectat la internet, de doua linii telefonice, de spatiu pentru depozitarea echipamentului.

3.    Se proiecteaza un website prin intermediul caruia sa puteti sa va faceti ofertele cunoscute in randul clientilor interesati de aceste servicii de curatenie. Veti avea nevoie de un programator si un web designer care sa va proiecteze un website atractiv si user-friendly.

4.    Se recruteaza un contabil, un reprezentant de resurse umande, un avocat care sa lucreze per proiect pentru  a va economisi resursele financiare, un marketer per proiect din aceleasi considerente si supervisori pentru coordonarea activitatii de prestare de servicii de curatenie dupa constructor.

5.    Se recruteaza angajatii care vor presta serviciile de curatenie dupa constructor. Angajatii pot fi contactati telefonic atunci cand detineti un client cu un proiect de care trebuie sa va ocupati, si pot fi trimisi direct la locatie in data respectiva si la ora la care ati convenit sa incepeti activitatea.

6.    Se castiga clientii cu ajutorul promovarii de care veti beneficia atunci cand castigati trafic pe website-ul dvs, cu ajutorul promovarii pe alte website-uri sau in cadrul forumurilor. Mai puteti sa recurgeti si la proiectarea si impartirea de flyere, de brosuri in cadrul companiilor, la networking.

Ideile de afaceri din acest domeniu sunt profitabile si se dovedesc succese veritabile atunci cand antreprenorii care le initiaza detin abilitatea de a le conduce cu flexibilitate maxima si cand isi pastreaza viziunea de a le dezvolta strategic.




Tags: afaceriafaceri de succesidei de afacericuratenie dupa constructor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]