Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile si de mare succes - Organizare de nunti

de Maria Nicutar 20 Aug. 2011 8517
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri care se dovedesc de succes rasunator sunt cele care isi uimesc clientii, care aduc memorabilitate in cadrul oricarei activitati, in cadrul oricarui segment care le reprezinta sau element constitutiv. Ideile de afaceri profitabile sunt cele care au spart linia de breakeven si au trecut de pragul de rentabilitate cu succes. Toti ne dorim astfel de idei de afaceri si toti ne dorim idei noi, care sa se bucure de popularitate pe piata romaneasca. Una dintre aceste idei de afaceri profitabile si de succes este cea de organizare de nunti.

Chiar daca ne confruntam cu perioada de criza sau nu, organizarea de nunti ramane un serviciu cerut in mare masura de romani si acestia nu se vor sfii sa scoata bani din buzunare pentru a-si asigura cel mai frumos si spectaculos eveniment din viata lor.

Multi antreprenori sau potentiali antreprenori se indreapta catre aceste idei de afaceri care s-au dovedit profitabile si de succes in ultimii ani in afara si nu numai.
Acestei idei de afaceri nu putem sa ii reprosam decat faptul ca nu detine atatia clienti cati ne-am dori noi. Sa admitem faptul ca nu toata lumea isi permite luxul de a detine un profesionist la degetul lor mic, un profesionist care sa ii ajute sa ia cele mai inspirate decizii privind ziua cea mare.

In schimb, acestei idei de afaceri trebuie sa ii alocam avantaje numeroase din punctul de vedere al antreprenorilor care le initiaza.
In primul rand, oamenii de afaceri care doresc sa isi demareze afaceri in domeniul organizarii de nunti au un program destul de flexibil, in functie de numarul de comenzi existente. Apoi, activitatea de conducere a acestei afaceri se conduce de la domiciliul personal si nu este necesar vreun spatiu inchiriat, ci doar un spatiu de depozitare uneori.


Sa nu uitam ca organizatorii de nunti pot detine un program sincronizat in mod defectuos si livrarea unor materiale sau produse (lumanari, plicuri de invitatii, ornamente samd) se poate face anterior zilei nuntii. In acest caz este bine sa detineti un garaj, un pod, o camera pe care sa o pastrati pentru astfel de nevoi.

Apoi sa ne gandim la antreprenori in sine, caci aceste idei de afaceri nu se potrivesc oricui. Doar o persoana cu simt estetic bine dezvoltat ar putea sa obtina cele mai bune rezultate pentru clientii lor. Organizatorul de nunti se ocupa de toate detaliile de punere a acestui eveniment in lumina finala si intr-o lumina spectaculoasa in functie de cerintele clientilor. Tot el se ocupa de programari, de gasirea locatiei, de biserica uneori, de invitatii, de grafica, de consumabile si meniuri samd.

Astfel, o persoana cu un simt organizatoric puternic se cere pentru asemenea idei de afaceri. Clientii se castiga de pe urma celor multumiti si care va vor recomanda mai departe. Puteti sa va proiectati un website sau un blog si sa va promovati serviciile si in acest mod sau chiar in randul prietenilor, rudelor, cunostintelor.

Ideile de afaceri cu servicii de organizare de nunti intra la categoria celor mai profitabile si de succes idei de afaceri, ca sa nu mai punem la socoteala ca initioatorii lor se vor bucura de o activitate placuta in mare parte.




Tags: afaceriidei de afaceriorganizare nuntiorganizator nuntiafaceri profitabileafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]