Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri super-profitabile, in domeniul alimentatiei

de Victor Oancea 27 Nov. 2011 5202
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Domeniul alimentatiei este unul dintre cele mai bune surse de idei de afaceri profitabile. Stim cu totii de ce se pune atat de mult accent pe acest domeniu si sunt foarte multi cei care doresc sa isi puna in aplicare idei de afaceri profitabile in sectorul alimentatiei.

Iata cateva dintre cele mai profitabile idei de afaceri din domeniul alimentatiei:

1. Importator de vinuri. Aceste idei de afaceri profitabile in domeniul alimentatiei sunt pe placul multor antreprenori si potentiali antreprenori. Sa privim putin catre consumul de vin in Romania si catre oportunitatile de afaceri pe care le putem identifica in aceasta directie.

2. Autor de carti de gatit. Activitatea este simpla in cazul acestor idei de afaceri profitabile in Romania si nu numai. Suntem mari adoratori de carti de gatit si le cautam si in mediul offline si in mediul online. De aici se nasc noi oportunitati de afaceri profitabile pentru dvs.

3. Firma de catering. Firmele de catering prind din ce in ce mai multa popularitate. Gradinitele, companiile, firme si agentii, organizatii samd incep sa prinda o preferinta din ce in ce mai mare pentru lipsa de efort pe care o simt atunci cand apeleaza la o firma de catering. Sunt idei de afaceri profitabile in Romania, idei de afaceri care necesita capital mediu si care sunt relativ usor de pus in aplicare (autorizatii, licente, controale).

4. Nutritionist. Nutritionistii au avut mult de asteptat pana in prezent, cand ii privim cu ochi foarte increzatori. Cei care doresc sa se implice in acest domeniu sunt posesorii unor idei de afaceri foarte profitabile in Romania. Sa nu neglijam faptul ca nu este o meserie atat de noua, insa, in acelasi timp, nici una atat de populara. Inca mai avem de asteptat, in cazul acestor idei de afaceri, pentru o buna penetrare pe piata.

5. Tutoriale online de gatit. Adoram tutorialele care ne invata in doi pasi si trei miscari cum sa gatim un fel de mancare mai complicat. Stim ca putem oricand sa punem mana pe o reteta online sau pe o carte de bucate din biblioteca bunicilor, insa nimic nu se compara cand ti se arata fiecare pas in pregatirea unei retete dorite.

Sunt idei de afaceri profitabile pentru cei dispusi sa se dezvolte in mediul online, idei de afaceri profitabile pentru cei cu o camera de filmat moderna, cu un website user-friendly si cu un design superb, afaceri pentru cei care stiu ce inseamna promovare intr-o lume ocupata de suprematia acestui domeniu.

>>>Inca 5 idei de afaceri profitabile in domeniul alimentatiei!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]