Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepe o afacere cu un laborator de prajituri

de Alexandra Popescu 16 Nov. 2017 32033
4.05 din 195 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe piata afacerilor exista o multime de idei care mai de care mai inovatoare. Acestea sunt initiate de oameni pasionati, care isi doresc ca ideea lor sa prinda contur si cred in ea pana la sfarsit, care fac tot posibilul ca totul sa devina realitate.

Daca v-am prezentat o multime de idei de afaceri sezoniere si nu numai, cu costuri mari sau foarte mici, acum va prezint o afacere mica, pentru inceput, dulce la propriu si profitabila - un laborator de prajituri. Este o afacere pentru cei carora le place sa faca prajituri, se pricep foarte bine la acest lucru si stiu sa faca o gama variata de sortimente.

Pentru a deschide un laborator de prajituri aveti nevoie de o bucatarie (daca este si mare, cu atat mai bine), de toate ustensilele necesare prepararii acestora, un cuptor bun (sau mai multe) si ingrediente. Pentru inceput, este mult mai avantajos decat deschiderea unei cofetarii, mai ales ca oamenii sunt atrasi de prajiturile facute in casa.

Un mare avantaj este si daca stiti sa faceti torturi pentru nunti sau pentru orice alt eveniment. Incepeti cu o promovare prin intermediul internetului, un site unde sa va promovati munca si produsele. Acolo scrieti tot ce contine fiecare sortiment, modul de preparare, plus imagini cu produsul final. Oamenii sunt atrasi de imagini, acelea concretizand produsul pe care il vindeti. Si sa nu uitam de pretul fiecaruia. Pe langa toate acestea, puteti face si un program de livrari la domiciliu. Va puteti folosi de platformele social media pentru promovare, acestea fiind printre cele mai populare modalitati de marketing la ora actuala. In plus, apropiatii stiu exact ce produse fabricati, asa ca reprezinta inca o modalitate de promovare.

Aveti un mare avantaj daca aveti o casa sau un apartament la parterul unui bloc. Prin acest mod faceti o intrare separata in laboratorul de prajituri, fiind mai simplu pentru clienti sa va gaseasca.
Costurile sunt relativ scazute, pentru ca, fiind un pasionat al prajiturilor, veti avea toate cele necesare (ustensile, cuptor, ingrediente) pentru inceperea unei afaceri. Tot ce trebuie sa mai cumparati sunt ingredientele pentru diferitele sortimente de prajituri.

Pe viitor, va puteti deschide o locatie mai mare unde sa vindeti produsele. Veti avea nevoie, insa, de aprobari sanitare pentru o desfasurare a activitatii conform legii.

Atentie la preturile prajiturilor! Acestea se stabilesc in functie de ingredientele folosite si de costul fabricatiei, insa nu trebuie sa fie exagerat de mari. In general, orice om cauta un produs la pret mic, asa ca trebuie sa va conformati, macar pentru inceput.

Laboratoarele de prajituri sunt avantajoase, prajiturile fiind la mare cautare. Daca va valorificati hobby-ul, veti avea surpriza placuta a succesului.

La 26 de ani are propria cofetarie. Cum a inceput afacerea Zexe Braserie >>


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afacerilaborator prajituriafaceri prajituri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.05 din 5 - 195 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]