Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investim in viitorul copiilor nostri - Activitati si jocuri recreative pentru cei mici!

de Adela Simonescu 05 Mar. 2013 3102
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afara ploua si este prea frig sa iesim. Stam si ne plimbam aiurea prin casa, de la televizor la calculator. Si ma simt vinovata ca imi las baietelul prea mult la desene animate. Nu stiu cat de multe invata el din ele si as vrea sa facem ceva care sa il ajute, de ce nu! Pana la urma, educatia i-o fac eu acasa.

Sunt mama si la fel ca mine sunt multe alte persoane. Sunt sigura de asta si poate ca asa imi mai trece putin sentimentul de vinovatie cand ma gandesc la cate greseli de educatie tot mai comit si acum. Si are cinci ani. Ai zice ca la varsta asta deja stii cum sa procedezi. Dar e greu, e asa greu, e asa dificil sa tot inventezi jocuri. Si parca nu ai nimic interesant in casa, desi ai zeci de jucarii inteligente. Si tot la calculator ajungem.

E deja ora 16:00 si nervii sunt intinsi la maxim. Il iau de la calculator si ne asezam pe covor, la masuta de joaca. Ii promit ca o sa fie ceva super distractiv. Scot putina plastilina, acuarele, niste cuburi de lemn, un ghiveci, niste materiale textile, ata si ace de cusut pentru copii, creioane colorate, paiete de diverse culori si apoi vedem noi ce iese din tot ce avem. Ceva trebuie sa iasa.

Peste trei ore suntem tot acolo. Ne-a rupt foamea, asa ca am adus cosul cu fructe langa noi. Avem un teanc de coji de banane langa masa si o punga de migdale terminate. Am mancat sanatos si ne-am jucat pentru prima data asa cum mi-am imaginat intotdeauna ca va fi, asa cum vazusem doar in filme. Si are cinci ani, dar ma bucur ca s-a intamplat si acum. Putem sa nu stiu niciodata cat te poti distra cu un copil genial, daca ii dai sansa!


Sa aveti succes in tot ce faceti si multa grija de copiii vostri!

ps: Un ghid practic cu activitati si jocuri creative este disponibil si aici >>>>



Tags: activitati pentru copiiactivitati si jocuri copiijocuri creative copiijocuri copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]