Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jucariile pentru copii - Afacere profitabila pentru orice antreprenor

de Maria Nicutar 24 Iun. 2011 7492
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Copiii sunt un segment de consumatori care detin atentia si interesul a numerosi antreprenori. Multi isi centreaza productia pentru a face fata dorintelor si nevoilor micilor rasfatati, si nu gresesc deloc. In prezent, se fabrica din ce in ce mai multe jucarii, iar acestea au spart toate topurile in ceea ce priveste calitatea inalta a tehnologiei si numarul de feature-uri per item.

Mai nou, vrem jucarii care sa emita sunete, lumini, sa se miste, sa vorbeasca cu micutii nostri, sa le ofere educatie, sa ii invete limbi straine si tot ce se mai poate. Si a devenit si posibil. Marii producatori de jucarii isi iau activitatea de proiectare a jucariilor foarte in serios.

Cu toate acestea, s-a relansat un trend care aduce in prim plan jucariile simple, cochete, din materiale usoare. Acestea sunt cele mai simple obiecte pe care persoanele talentale si cu simt estetic le pot produce pentru obtinerea profitului.

Majoritatea antreprenorilor cauta sa isi fabrice jucariile din material textil. Totul se accesorizeaza cu nasturi si, voila...obiectul este gata sa fie trimis catre magazinele de vanzare. Cei care isi doresc o asemenea activitate au nevoie de diverse materiale textile in cele mai traznite culori, cu cele mai variate texturi, de o masina de cusut si de multa creativitate in procesul de proiectare si design al jucariilor.
Mai mult, numerosi proiectanti renunta la cusutul cu ajutorul masinilor si apeleaza la cusutul manual, pentru un efect maxim de pitoresc si retro.

Produsele finite au doua alternative pentru a fi vandute. O prima solutie ar fi sa detineti un website, unde sa va promovati produsele si unde sa lasati  posibilitatea clientilor de a le comanda. Va trebui sa oferiti o metoda de livrare a jucariilor catre clienti si un sistem de plata care sa va avantajeze:online sau la livrare.

O alta solutie ar fi sa gasiti un magazin cu produse pentru copii care sa fie dispus sa va cumpere produsele manufacturate la un pret care sa va rasplateasca conform asteptarilor dvs. O colaborare fructuoasa si de lunga durata cu mai multe centre va poate asigura un venit stabil si foarte atragator.

Posibilitatile de a va promova produsele si modurile de proiectare ale jucariilor sunt infinite. Aveti libertatea sa va jucati cu talentul dvs si aveti responsabilitatea sa oferiti item-uri adecvate fiecarei varste in parte, asigurand masurile de siguranta pentru cei mai mici dintre prichindei.




Tags: jucarii pentru copiiafacere jucariiproiectare jucarii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]