Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazinele in miniatura - masinute de facut bani pentru afacerile dvs.

de Marinache Horia Cristian 02 Sep. 2015 4110
4.39 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De la lasagne la cartile de vizita, aflati cum sa exploatati boom-ul distribuitoarelor automate si al aparatelor care sporesc rentabilitatea afacerii dvs.

Magazinele in miniatura sunt plasate peste tot, dar mai ales in locurile intens circulate. Sunt masini care rezolva probleme neprevazute precum nevoia de cateva carti de vizita, de fotografii pentru buletin, de o sticla de lapte la ora doua noaptea.

Aparate care va permit sa mancati, chiar daca primul restaurant este la zece kilometri, sau masinarii amuzante, dar adesea inutile, care folosesc doar la petrecerea catorva minute de buna-dispozitie, cum sunt aparatele in stare sa imprime propria fotografie pe adezive sau pe o stampila.

Sunt asa-numitele "masinute pentru vandut mai mult", un univers de distribuitoare automate si aparate mai mult sau mai putin sofisticate al caror scop principal este acela de a spori rentabilitatea  punctului comercial unde sunt instalate, pe langa cea a celui care le instaleaza.

Este vorba de un sector complex, in care intra diferite tipologii de masini, toate gata sa indeplineasca dorintele clientilor, in schimbul a catorva monede si a apasarii pe un buton.

Avantajele? Daca este vorba de distributoare automate, este simplu:
- nu se inchid niciodata
- nu au nevoie de personal fix
- se aprovizioneaza repede.

Si pentru cine poseda multe distributoare, veniturile obtinute nu-i dezamagesc.

Apoi exista masinile concepute pentru a fi folosite in interiorul magazinelor pentru a completa oferta. Acestea din urma cer putina munca din partea beneficiarilor, dar asigura o crestere a clientelei si, in consecinta, a cifrei de afaceri.

In general, este vorba de aparate complementare genului de activitate desfasurata de comerciant. Cazul cel mai rasunator este acela al alimentatiei publice, unde s-au inmultit aparatele pentru producerea mancarurilor "de pofta", dulci sau sarate, de alaturat ofertei normale, pentru a determina clientela sa consume mai mult.

Frontul oportunitatilor deci, este dublu. Fie ca sunteti intreprinzatori ce urmariti afaceri inovatoare, sau comercianti in cautare de noi clienti, nu este nici o diferenta.




Tags: afaceriafaceremagazinautomatedistribuitoare automate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.39 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Cum sa alegi cea mai buna platforma pentru magazinul tau online

de Bianca Tila
29 Nov 2023
Alegerea unei platforme pentru magazinul tau online o putem asocia cu fundatia casei. Daca aceasta nu este construita corespunzator, atunci casa se...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]