Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marketing-ul afiliat - O solutie care merita atentie

de Maria Nicutar 04 Iun. 2011 3304
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii care doresc sa isi rotunjeasca veniturile prin intermediul website-ului lor au sansa sa inceapa o activitate simpla de marketing afliat. Nu presupune efort, investitii sau riscuri si se dovedeste a fi cea mai buna optiune pentru multi romani.

Functioneaza foarte simplu. Pe website-ul dvs veti afisa anunturi de vanzare pentru obiecte sau servicii care apartin unor alti clienti. Utilizatorii care finalizeaza o tranzactie prin intermediul site-ului dvs sau care doar acceseaza site-urile carora le faceti reclama sunt singura sursa de venituri. Cu fiecare plata sau click pe care acestia il fac, dvs castigati un comision.

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa conduceti nici o activitate, nu detineti vreun stoc de produse, nu livrati nimic, doar faceti publicitate altor website-uri care comercializeaza produse si servicii. In prezent, din ce in ce mai multi doresc sa devina afiliati si sa inregistreze castiguri considerabile in timp relativ scurt.

In procesul de afiliere aveti la dispozitie doua optiuni. Prima este cea de afiliere in sistem Pay-Per-Click. In acest caz sunteti platiti de fiecare data cand cineva da click pe unul dintre ad-urile afisate pe site-ul dvs chiar daca nu cumpara vreun item.

A doua optiune o reprezinta sistemul Pay-Per-Cost care va rasplateste de fiecare data cand un utilizator face o plata pentru produsele sau serviciile carora le faceti dvs publicitate pe website.

O mare greseala pe care afiliatii o comit este de a nu selecta link-urile adecvate website-ului lor. Ganditi-va ca aveti un site adresat mamelor singure si oferiti support si educatie pentru acestea. Nu va fi un pas intelligent sa afisati reclame care se adreseaza barbatilor, in primul rand.

Este esential sa stabiliti corect ce reclame ar putea interesa utilizatorii vizati de site-ul dvs si pe baza caror criterii veti alege ad-urile.

Inainte de a intra intr-un program de afiliere trebuie sa decideti care vi se potriveste cel mai bine. Dati atentie modului in care se va face plata comisioanelor, rata acestora si optiunile care vi se pun la dispozitie, de asezare in pagina a link-urilor.

Elementul cheie pentru a reusi ca afiliat este pozitionarea strategica pe o nisa. In acest fel veti sti cu siguranta cui va adresati si ce continut trebuie sa aiba site-ul dvs. In functie de specificitatea acestor notiuni veti reusi sa directionati mai multi utilizatori catre afacerea dvs.   





Tags: marketing afiliatmarketingcomision afiliatafilierepublicitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]