Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mici idei de afaceri pentru 2012, 5 idei de afaceri castigatoare

de Victor Oancea 01 Dec. 2011 5469
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Micile idei de afaceri pentru 2012 promit sa ne aduca venituri mai consistente, mai stabile, venituri care sa ne aduca siguranta financiara de care avem atat de mult nevoie. Cei care se vor orienta catre punerea in aplicare a unor mici idei de afaceri in 2012 in locul unor idei de afaceri mai complexe, mai costisitoare, vor fi antreprenori cu sanse bune de succes, antreprenori mai putin stresati de riscurile care vin odata cu investitiile facute in proiectele lor.

Iata 5 idei de afaceri castigatoare pentru 2012, 5 mici idei de afaceri pentru cei care nu doresc sa investeasca bani multi in proiectele lor:

1. Mici idei de afaceri pentru 2012 - Decoratiuni si ornamente pentru Craciun. Investiti in materie prima din partea unui furnizor serios, de incredere, care sa va livreze produse de calitate, la preturi corecte si la momentul stabilit de comun acord. Aveti nevoie de talent si de indemanare. Avantajul major al acestor mici idei de afaceri este ca pot fi administrate de la domiciliul personal si pot fi derulate in paralel cu locul actual de munca.

2. Mici idei de afaceri pentru 2012 - Autor de carte de retete culinare. Aveti nevoie de investitie de timp si energie mai mult decat de bani. Veniti cu retete interesante si ilustrate in mod corect. Veti avea nevoie de serviciile unui fotograf profesionisti sau de o camera digitala performanta.

3. Mici idei de afaceri pentru 2012 - Proiectant de widget-uri pentru platforme de blogging. Daca nu detineti deja o specializare in acest domeniu, va trebui sa o obtineti, sa cercetati comunitatea de bloggeri si nevoile lor.

4. Mici idei de afaceri pentru 2012 - Trainer pentru copii. Training-ul pentru copii este si el la cautare. Trebuie sa obtineti acreditare si sa investiti in promovarea serviciilor dvs de calitate.

5. Mici idei de afaceri pentru 2012 - Realizare de invitatii si felicitari handmade. Va trebui sa investiti in materie prima, in obtinerea unor tehnologii de confectionare, in promovare catre magazine specializate, florarii, librarii samd.

>>>Descoperiti inca 7 mici idei de afaceri!


Tags: mici idei de afaceriidei de afaceriidei afaceriidei afaceri 2012afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]