Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere de milioane: Firma de curatenie BIO!

de Ilinca Dobrescu 15 Apr. 2013 4742
4.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista o serie larga de idei de afaceri care ne atrag atentie ain 2013. Printre acestea se numara si firma de curatenie BIO, firma care ofera servicii de curatenie, de calitate inalta si doar cu utilizarea de produse BIO!

Cu alte cuvinte, in 2013, la fel ca in restul anilor, incercam sa ne nisam in mod strategic. Si o facem in functie de serviciile si produsele pentru care exista cerere mare, cat mai mare.

Un exemplu concret este cel reprezentat de serviciile de curatenie profesionale si cu produse certificate din punct de vedere ecologic. Si asta se intampla pentru ca romanii si strainii sunt din ce in ce mai atenti la produsele de curatenie pe care le folosesc in locuinte si birouri. De la simplul detergent de vase si pana la detergentul si balsamul de covoare cu care iau contact bebelusii si copiii, totul conteaza mai mult decat ne-am imagina.

Si multi sunt clientii dispusi sa plateasca pentru servicii de calitate inalta. De aici, din nivelul inalt de cerere si acceptare, se naste si una dintre cele mai tari idei de afaceri pentru 2013: Firma de curatenie BIO.

Pentru cei interesati sa investeasca intr-o astfel de afacere, exista si cateva aspecte esentiale, de care tinem cont inainte de a incepe investitiile concrete:

- planul de afacere este esential pentru un start-up corect. Nu faceti rabat de la calitatea si acuratetea acestuia. Investiti timp, energie si bani pentru a alcatui colectia de informatii pe baza carora veti lua unele dintre cele mai importante decizii in contul afacerilor voastre.

- angajatii reprezinta un alt aspect esential. Tineti cont de faptul ca o astfel de afacere se bazeaza in mod intensiv pe calitatea relatiei dintre angajati si clienti. Investiti resurse elaborate in procesul de recrutare a oamenilor care va vor ajuta sa obtineti profit.

- prezenta online reprezinta si ea un aspect decisiv. Prin intermediul website-ului, paginii de Facebook si a altor conturi, se consolideaza baza de clienti aducatori de profit.

- inceputul este cel mai greu, asa ca noi va recomandam sa incepeti treptat si cu resurse materiale reduse, bine calculate. Puteti incepe prin a oferi servicii de curatenie in locuinte si apoi sa va specializati si pe oferirea de servicii de curatenie in birouri, sali de conferinte, mall-uri si nu numai!


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: firma de curatenie biocuratenie biofirma curatenie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]