Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O idee de afacere pe cat de trasnita, pe atat de inedita si profitabila

de Julian Manescu 03 Aug. 2015 3932
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Misiunea pe care si-a propus-o afacerea Liberty United, lansata de Peter Thum si sotia sa, este una singura - colectarea obiectelor de munitie si transformarea acestora in adevarate si minunate bijuterii.

Este un model de urmat pentru toti cei care isi doresc mai mult si in Romania.

Pana acum, compania a colectat peste 1.000 de arme de la agentiile de stat din Philadelphia, Newburgh si Syracuse, 3 orase in care rata violentelor armate este ridicata.

Daca in mod normal institutiile statului responsabile cu confiscarea armelor detinute ilegal au misiunea de a le distruge, cei doi antreprenori au gasit solutia ideala si inedita pentru afacerea lor – le trimit la fierar pentru a le dezasambla si apoi le topesc pentru ca artisti indemanatici sa faca din ele bijuterii.

De asemenea, o parte dintre veniturile obtinute din vanzarea acestor obiecte pleaca spre victimele violentelor armate. Pentru prima colectie, Liberty United a colaborat cu designerul de bijuterii Philip Crangi, cel care a creat inele, bratari si coliere estimate la preturi intre 85 si 1.400 de dolari.

Din profit, compania a donat 25% programului Mural Arts din Philadelphia, care se ocupa de arta educationala in inchisori si centre de reabilitare. O alta parte din profituri va merge catre astfel de programe si din Syracuse si Newburgh.

Din metalul reciclat din arme se produc mii de obiecte lucrate manual, disponibile acum si online.

Acestea au inclusiv un numar de serie inscriptionat, cel al armei din care a fost produs.
In prezent, Liberty United colaboreaza cu designerul Pamela Love la o colectie similara ce include coliere si mansete cu pietre semipretioase.

„Violenta cu arme in zonele de razboi din Africa, dar si pe strazile din America este o problema care nu trebuie ignorata”, crede cu tarie Thum.

Daca toti cei care sunt nemultumiti de anumite aspecte ale vietii ar reusi sa aduca un plus de valoare printr-o idee de succes, cu siguranta nu doar traiul individual ar fi mai bun, ci si cel colectiv s-ar imbunatati considerabil.

Succes in afaceri la nivel mare!


Tags: afacereafaceriafacere ineditaarmebijuterii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]