Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afacere care au la baza energia solara

de Andrioae Ruxandra 24 Iul. 2014 5811
4.33 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru companiile din lumea intreaga, costurile energiei au fost intotdeauna o provocare, alternand intre 30 si 50% din costurile productiei. Din cauza acestei probleme, companiile n-au avut de ales si au inceput sa caute surse alternative de energie.

 
Energia solara este una dintre sursele alternative de energie pe care multe dintre companii si orase le-au adoptat. Statisticile din lumea intreaga au aratat o crestere a folosirii energiei solare din ultimii cinci ani. Cresterea este impresionanta, mai ales pentru oamenii care sunt interesati de investirea in energie solara. Exista multe oportunitati de afaceri pentru investitorii interesati de energia solara. 
 
Iata un top 10 al oportunitatilor de afaceri din acest domeniu:
 
1) Auditor in energie solara
Poate suna ciudat, dar acest job presupune vizitarea locuintelor oamenilor care vor sa renunte la costurile energiei obisnuite si sa aleaga energia solara.
 
2) Instalarea panourilor solare 
Odata cu cresterea numarului de oameni care prefera energia solara, poti incepe o afacere de instalare a panourilor solare pentru a ajuta oamenii sa-si instaleze sistemele solare in propriile locuinte.
 
3) Supraveghetor al sistemelor solare 
Desi denumirile joburilor care au legatura cu energia solara suna straniu, exista un job care presupune supravegherea si monitorizarea instalatiilor solare pentru ca acestea sa nu se defecteze.
 
4) Reparator al sistemelor solare
Poti ajuta oamenii sa-si intretina panourile solare pentru ca acestea sa nu se strice.
 
5) Manager proiectant 
Exista o multime de inventii pe care le poti face in industria energiei solare. Poti deschide o firma care sa fie implicata in cercetarea si dezvoltarea unor produse care implica folosirea energiei solare.
 
6) Distribuirea produselor solare
A deveni distribuitor de produse solare este o alta oportunitate de afacere care merita demarata. Unele dintre responsabilitati vor introduce beneficiile transformarii energiei solare ca sursa a puterii afacerilor proprietarilor de afaceri. 
 
7) Curatarea panourilor solare
Panourile solare au nevoie de curatare si intretinere constanta, iar acestea se pot curata de catre profesionisti pentru a preveni defectarea. 
 
8) Agricultura
Poti deveni consultant al fermierilor si ii poti invata cum sa foloseasca energia solara pentru cultivarea fructelor si legumelor.
 
9) Promoter al energiei solare
In ciuda faptului ca energia solara devine din ce in ce mai populara, exista multi oameni care stiu foarte putine lucruri despre energia solara. Poti incepe o afacere care sa ii ajute sa descopere beneficiile energiei solare si sa isi reduca cheltuielile.
 
10) Stocarea energiei solare
Alt unghi din care poti dezvolta o afacere este stocarea energiei solare. Aceasta implica crearea produselor care pot stoca energie solara, precum baterii.
 
In concluzie, acest domeniu este unul profitabil si iti ofera ocazia sa ii ajuti pe alti oameni sa isi reduca propriile costuri, alegand energia solara. Din ce in ce mai multi oameni vor alege acest tip de energie, iar aici intervine afacerea ta, care presupune indeplinirea nevoilor clientilor.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afacerienergie solaraafaceri energie solara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]