Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri - Organizarea de tabere particulare

de Dragos Craciun 23 Mar. 2015 4447
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O tabara particulara are in general intre 20 si 50 de locuri si indeplineste toate necesitatile copiilor, prin intermediul animatorilor si al personalului de serviciu. Durata pentru care se organizeaza este cuprinsa intre 15 zile si o luna, iar taxa perceputa difera in functie de serviciile oferite: deprinderea anumitor activitati, invatarea unei limbi straine, dezvoltarea creativitatii, lectii de operare pe calculator, de inot, de ski, de patinaj, de orientare turistica, de karate, de sah, dezvoltare personala sau de arte plastice.

Succesul unei asemenea afaceri depinde de respectarea urmatorilor factori:

● Programarea in amanunt a fiecarei zi de tabara.
Astfel, aveti posibilitatea de a-i tine pe cei mici tot timpul ocupati si de a nu pierde niciun amanunt semnificativ din programul acestei mini-vacante.

● Alegerea amplasamentului intr-o zona de munte, in statiuni mici.
Aceasta este recomandabila din motive de siguranta, deoarece un grup se imprastie mai usor daca zona nu este destul de izolata. Locul ales pentru desfasurarea taberei trebuie sa aiba structuri sportive (macar un teren de fotbal).

● Angajarea de colaboratori tineri, care iubesc copiii.
Preferati-i pe tinerii voluntari – cel mult 25 de ani – care sa fie responsabili si de incredere, cu specializare sportiva sau educativa. sederea lor, precum si transportul, vor fi asigurate de dvs., cheltuielile fiind decontate potrivit rolului pe care colaboratorii il indeplinesc.

● Asigurarea transportului la locul de tabara.
Organizati calatoria de dus-intors, inchiriind un autobuz. Astfel aveti avantajul ca ajungeti mai usor la locul de tabara, iar cheltuielile se impart la numarul de participanti. Cu cat sunt mai multi, cu atat cheltuielile de transport sunt mai reduse. O alta posibilitate este sa-i invitati pe parinti sa-si aduca personal copiii si sa petreceti impreuna cu ei (cu parintii) prima zi de tabara.

● Limitarea locurilor disponibile.
Grupul ideal pentru o tabara particulara este de aproximativ 50 de copii, dintre care 20 pot fi mici (dar nu sub sase ani).

● Promovarea intensiva a serviciilor oferite. Prevedeti o campanie publicitara cu afise, fluturasi si anunturi in ziarele locale si asigurati-va cheltuielile pentru aceasta initiativa. De asemenea, puteti lasa fluturasii si afisele la cercurile culturale din scoli si la asociatiile sportive.

● Stabilirea unui buget estimativ.
Faceti un deviz al cheltuielilor, incluzand si o polita de asigurare pentru accidentele pe care le pot avea copiii si colaboratorii-insotitori in momentul in care stabiliti taxa de inscriere individuala, lasati o marja pentru eventualele costuri neprevazute.

● Solicitarea unui cerificat medical.
In momentul inscrierii, cereti copiilor un certificat medical si dati-le spre completare o fisa informativa, pentru a le cunoaste mai bine preferintele si aptitudinile.


Tags: afacereafacericopiiorganizarea de taberetabere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]