Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri pentru 2013? Iata recomandarile pentru profituri mari!

de Victor Oancea 22 Mai. 2013 3257
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2013, lucrurile vor sta la fel de rau daca nu avem un plan de bataie pe care sa mizam. Asa se face ca din ce in ce mai multi oameni au planuri antreprenoriale pe care au de gand sa le puna in aplicare. Vrem sa ne deschidem covrigarii, fast-food-uri, magazine online de jucarii si carti digitale, bloguri si nu numai!

In principiu, exista extrem de multe oportunitati de afaceri pe care sa le valorificam anul acesta. Esential este sa intelegem care sunt acele oportunitati de afaceri in care sa investim la momentul potrivit si daca sunt cele ideale pentru noi insine.

Asa se face ca multi isi doresc sa aiba propriul lor magazin online, insa mai potrivita ar fi o ferma la tara. Ase se face ca multi se gandesc sa isi deschida o cofetarie si vor da gres pentru ca, pentru ei, mai potrivita este o afacere cu un blog personal.

De aceea va recomandam sa aflati cat mai multe informatii cu privire la acele oportunitati de afaceri pe care doriti sa le valorificati. Inainte de a incepe investitiile in ele, aflati parerile specialsitilor din domeniu, cooptati un expert sau un consultant, stati de vorba cu un antreprenor si luati cele mai bune decizii!

Pentru cei care au de gand sa investeasca in cele mai bune oportunitati de afaceri in 2013, iata si ce sugestii avem noi pentru voi:

1. Ferme ecologice.
Aici exista o serie de optiuni extrem de interesante. Puteti sa va infiintati o ferma ecologica de gaini, o ferma de capre, o ferma de bivolite, o ferma de porci ecologici si nu numai!

2. Brutarii si patiserii, covrigarii, clatitarii, gogoserii si nu numai!

3. Centre de ingrijire pentru seniori


4. Cursuri pentru copii: limbi straine, pictura, dans modern, yoga, balet, arte martiale samd.

5. Magazine online de nisa: jucarii SH, haine pentru femei insarcinate, magazine online pentru persoanele care sufera de diabet, magazine online pentru vegetarieni sau vegani samd.

6. Agricultura ecologica reprezinta un alt domeniu in care ne putem implica cu toata increderea, pentru ca aici descoperim o serie de oportunitati de afaceri incredibil de pline de potential de profitabilitate. Putem sa cultivam plante medicinale, arbusti fructiferi, catina sau trandafiri de dulceata, legume bio si nu numai!

Mult succes si spor la oportunitati de afaceri profitabile!




Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]