Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patiseriile aduc profituri imense pentru antreprenorii din Romania

de Maria Nicutar 26 Mai. 2011 10255
4.14 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O patiserie gestionata cu abilitate si amplasata intr-o locatie strategica se dovedeste a fi visul devenit realitate al multor oameni de afaceri. Iata ce ne spun specialistii din domeniu: 1. Patiseriile sunt avantajoase datorita cererii imense de pe piata. Acestea ofera produse proaspete, usor vandabile si la preturi accesibile.

2.    Este nevoie de echipament special pentru prepararea diverselor produse de patiserie: cuptor, mixere, malaxor, dospitor, masini de gogosi, clatite, de foietaj si tavi. Mai aveti nevoie de figidere, de un cantar si de mese de lucru. Puteti opta pentru echipament achizitionat la mana a doua si special pentru linia de productie pe care o urmati. Puteti incepe prin a comercializa produse care nu necesita prelucrare complexa si apoi, in timp sa achizitionati si alte instrumente de lucru si sa va dezvoltati afacerea.

3.    Aveti nevoie de un spatiu pentru prepararea produselor si un spatiu disponibil pentru stocare. Este recomandabil ca ele sa faca parte din aceeasi locatie. Tineti cont de faptul ca nu va mai fi necesar mijlocul de transport pentru produse de la un punct la celalalt si veti putea sa le pastrati proaspete un timp mai indelungat.

4.    Printre preferintele cele mai mari ale amatorilor de produse de patiserie se regasesc placintele, gogosile, clatitele si croissantele.

5.    Aveti nevoie de obtinerea avizelor de functionare si desfasurare a activitatii din partea institutiilor abilitate.
Punctul de lucru va fi inspectat in mod regulat, iar clientii se castiga prin calitatea produselor oferite, asa ca este indiscutabil necesar sa mentineti un mediu impecabil si sa folositi ingrediente de cea mai buna calitate.

6.    Angajatii necesari pentru desfasurarea activitatii sunt urmatorii:

•    Patiseri acreditati si cu experienta indelungata
•    Vanzatori
•    Personal curatenie
•    Personal aprovizionare
•    Personal gestiune si contabilitate

Lista poate continua daca doriti sa delegati angajati si pentru servicii de promovare sau pentru servicii de livrare de produse la sedii de firma sau la domiciliul clientilor pentru comenzi mari. 

7.    Amplasati-va patiseria in apropierea punctelor de lucru cu multi angajati, in vecinatatea statiilor de metrou, institutiilor sanitare, de invatamant sau in orice alte locuri aglomerate unde aveti acces la un numar mare de clienti.

Majoritatea consumatorilor dvs. vor fi cei ocazionali, dar daca va remarcati printr-o calitate excelenta a produselor si a servirii, prin oferte variate si originale puteti sa va fidelizati multi clienti si sa colaborati cu restaurante, cafenele si alte unitati care necesita aprovizionarea cu produse de patiserie.


Tags: idei de afaceriinfiintare patiserieechipament patiserie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]