Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producator de branzeturi - Pasi esentiali inainte de demararea afacerii

de Ilinca Dobrescu 07 Iun. 2011 4907
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta afacere necesita o buna planificare, timp si efort, capital solid si personal calificat. Cheia succesului sta in calitatea produselor oferite, in varietatea sortimentelor si, implicit, in achizitionarea echipamentului performant.

Primul pas pe care trebuie sa il ganditi cu mare atentie inainte de demararea afacerii este tipul de branzeturi pe care doriti sa le produceti. In functie de aceasta coordonata veti alege spatiul potrivit, echipamentul necesar si personalul abilitat sa produca sortimentele alese.

Trebuie sa prospectati piata si sa aflati ce cerere exista pe piata pentru produsele pe care doriti sa le obtineti si ce costuri implica procesul de productie. Apelarea la sfaturile unui expert in domeniu va poate ajuta sa luati cea mai profitabila decizie.
Avand la dispozitie toate informatiile, v-ati putea afla in situatia de a va razgandi.

De asemenea, foarte importanta este alegerea unui furnizor stabil de lapte , care sa va asigure necesarul in mod constant si la preturi accesibile.

Inainte de a demara aceasta afacere se recomanda:

1.    Prospectati piata, cu cererea si oferta produselor pe care doriti sa le produceti. S-ar putea sa intrati intr-o lupta foarte stransa cu numerosi competitori puternici.

2.    Vizitati mai multe centre de productie de branza si observati ce tehnici si echipamente folosesc. Acest lucru va va da o idee asupra capitalului pe care trebuie sa il investiti si asupra personalului de care veti avea nevoie. Strangeti si informatii referitoare la piata de desfacere a produselor finite. De asemenea, aflati ce licente va trebui sa detineti pentru a desfasura activitatea de producere a branzeturilor.

3.    Luati legatura cu furnizorii de lapte din zona dvs si aflati ce preturi, conditii de livrare si avize sanitare detin.

4.    Formulati un plan de afaceri detaliat.

5.    Prezentati planul mai multor puncte unde ati putea sa va comercializati produsele.

6.    Prezentati-va planul catre o institutie bancara sau catre un investitor independent daca doriti finantare.

7.    Veti avea nevoie de obtinerea de avize, autorizatii si licente. Noile tendinte va vor directiona catre productia de branzeturi ecologice. Cererea de astfel de produse este din ce in ce mai extinsa si va poate asigura un profit mare daca veti oferi calitate si printr-o promovare strategic.




Tags: producator branzeturiproductie branzaafacere branzeturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]