Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SmartTalk Solar - Handsfree-ul pus in functiune de energie solara

de Adela Simonescu 09 Mai. 2012 2993
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Griffin Technologies a lansat un produs care ne usureaza viata din ce in ce mai mult. Produsul SmartTalk Solar se adreseaza soferilor dependenti de telefon. Produsul este un handsfree pus in functiune de energia solara si compatibil cu smartphone-urile sau tabletele ce dispun de bluetooth.

SmartTalk Solar isi regaseste sensul in contextul in care intalnim numeroase cazuri de soferi care sunt nevoiti sa apeleze sau sa raspunda apelurilor telefonice in timp de conduc.

Micul aparat este usor de atasat pe geamul automobilelor si este compatibil cu smartphone-urile si tabletele care dispun de bluetooth, noteaza Gizmodiva. Sistemul permite conectarea mai multor telefoane in acelasi timp pentru a oferi soferului siguranta ca nu pierde niciun apel.

Mai mult, produsul gandit de Griffin Technologies este usor de utilizat, apelurile fiind preluate sau efectuate prin simpla apasare a unui buton.

De asemenea, SmartTalk Solar se comporta si ca microfon pentru a prelua comenzile vocale in cazul celor dependenti de Siri. Micul gadget este disponibil la pretul de 70 de dolari.

Per total, descoperim un gadget care ne usureaza viata si ne permite sa ne mentinem atentia activa in timp ce conducem fara a fi nevoiti sa pierdem apeluri. Mai mult, produsul promoveaza ideea de utilizare a energiei solare, punct in plus pentru cei de la Griffin Technologies.


Tags: smarttalk solargriffinf technologiessmarttalkhandsfreehandsfree soferi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]