Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spalatorie, curatatorie, calcatorie si profitul prinde contur

de Ilinca Dobrescu 16 Iun. 2017 19291
4.18 din 83 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o afacere cu oportunitati mari de dezvoltare pentru antreprenorii dispusi sa investeasca timp si capital in administrarea ei. Cererea pe piata a acestor servicii este in crestere iar costurile se micsoreaza datorita introducerii de materiale ecologice mai accesibile ca pret.

Principalele afaceri care necesita servicii de spalatorie, curatatorie si calcatorie sunt restaurantele, hotelurile si spitalele. Acestea detin un volum mare de material textil cu rulaj zilnic. Firmele din aceasta categorie ofera, de multe ori, si servicii de ridicare si livrare gratuita.

Noile tendinte dicteaza acestor firme necesitatea utilizarii de materiale ecologice. Detergentii biodegrababili sunt de multe ori mai ieftini in cazul firmelor care ii si prepara. Numeroase retete de preparare a detergentilor au invadat mediul online si fac posibila o reducere considerabila a costurilor aferente acestor unitati.

Antreprenorii din acest domeniu isi pot ridica afacerea de la zero spre un profit frumos prin contactarea mai multor restaurante, hoteluri, spitale, gradinite samd. Se ofera un portofoliu cu oferta de servicii si se negociaza un pret convenabil pentru ambele parti.

Existenta unui website dedicat acestei afaceri este avantajoasa, oferind firmei de SCC vizibilitate sporita si mai multe sanse de a castiga clienti.

Investitiile necesare acestei afaceri vin din:

1. Cheltuielile aferente infiintarii firmei.
2. Inchirierea spatiului destinat desfasurarii activitatilor. Cand il alegeti trebuie sa tineti cont si de faptul ca veti avea nevoie de loc pentru depozitarea materialelor curate si pentru cele care urmeaza sa fie curatate.
3. Achizitionarea echipamentului si materialelor necesare:masini de spalat, uscatoare, masini de calcat, mese de calcat, detergent, emolienti, substante pentru indepartarea petelor  samd.
4. Achizitionarea unui automobil pentru ridicarea si livrarea bunurilor daca nu detineti unul si daca doriti sa puneti la dispozitia clientilor aceste servicii.
5. Salariile angajatilor.
6. Promovarea serviciilor prin intermediul suportului online, cu ajutorul brosurilor, flier-elor samd.

O optiune avantajoasa este si demararea acestei afaceri de la domiciliul personal. In discutie intra comenzi mai mici, desigur. In acelasi timp, antreprenorii care doresc sa intre in acest domeniu au avantajul costurilor reduse( nu se plateste chirie, nu se platesc salarii catre angajati).




Tags: afacere spalatoriecuratatoriecalcatorie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.18 din 5 - 83 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]