Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tatuajele, o afacere la domiciliu pentru antreprenori talentati

de Alexandra Popescu 21 Aug. 2014 3128
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tatuajele sunt oadevarata moda a ultimilor ani, facand furori in randurile generatiilor tinere si nu numai. Nu este de mirare faptul ca un studio de tatuaje este o afacere care nu ar duce niciodata lipsa de clienti, cererea pentru astfel de desene fiind in crestere.

Un astfel de studio poate fi demarat la domiciliu, unde ai nevoie de o camera libera si doar cateva ustensile: aparatul cu ajutorul caruia se realizeaza tatuajele si tusurile speciale sunt baza intr-o afacere cu tatuaje.

 Un tatuaj permanent devine o parte a acelei persoane, iar eliminarea lui necesita un proces mai complex, ce poate lasa cicatrici. De aceea, este bine ca viitorii clienti tai sa inteleaga acest lucru. De aceea, este foarte important ca o persoana ca vrea unul sa fie decisa in acest sens si in ceea ce priveste modelul pe care vrea sa si-l deseneze.

Tatuajele au diferite simbolizari, iar categoriile sunt diversificate. De aceea este important sa te asiguri ca artistii din studioul tau sunt familiarizati cu o gama larga de desene si, de asemenea, poti pune la punct un catalog cu modele pentru clienti.
Iata care sunt cele mai cautate tipuri de tatuaje in randul tinerilor doritori.

Date sau persoane importante
Acesta este una dintre cele mai cautate si comune idei de tatuaje. Este unul personal, deoarece clientul poate alege un portret al unei persoane dragi (copii, sot/sotie, frati, parinti) sau numele ori initalele acesteia.
O alta varianta sunt datele importante din viata (data de nastere a unui copil, data casatoriei etc.). Portretele si fonturile, in general, au nevoie de mai mult spatiu si mai multa tehnica decat tatuajele obisnuite, asadar presupun maimult timp si, bineinteles, au preturi mai ridicate.

Simboluri
Fie ca este vorba despre forme geometrice, figuri abstracte, crucifixe, ying si yang, semne astrologice sau astronomice, simbolurile sunt si vor fi intotdeauna la mare cautare.

Comice
Acestea se potrivesc persoanelor mai energice si pot varia de la personaje animate pana la diverse desene si inscriptii cu subinteles.

In ceea ce priveste investitiile presupuse de o astfel de afacere, ele nu sunt deloc ridicate. Un aparat pentru tatuat porneste de la 70 de lei si poate ajunge la cateva sute de lei, in functie de performanta acestuia, de marca si de furnizori. De asemnea, vei avea nevoie de ace, tusuri colorate si clasice, solutii de dezinfectare si tampoane, brosuri cu modele si alte consumabile, care pot insuma 500-1000 de euro.

Pretul unui tatuaj variaza in functie de marime, de complexitatea modelului si de durata de executie. Preturile pornesc de la 50 de lei  si pot ajunge la cateva mii de lei.


Tags: afaceri la domiciliuafaceri cu bani putiniafaceri tatuaje

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu. Beneficiile administrarii unui business de acasa

de Idei de afaceri
30 Ian 2024
Exista beneficii importante si unul dintre acesta se refera la cheltuieli reduse in comparatie cu cele necesare pentru inchirierea sau achizitionarea...

Idei profitabile de afaceri la domiciliu

de Idei de afaceri
18 Apr 2023
Daca intrati intr-un supermarket sau in orice magazin de dimensiuni relativ mari, veti observa la vanzare niste produse simple si foarte atragatoare:...

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mar 2020
Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va...

5 Afaceri cu bani putini - le poti incepe oricand

de Camelia Diaconu
16 Iun 2020
Daca vrei sa lucrezi doar pentru tine, insa nu ai un buget foarte mare disponibil, mai jos iti spunem cateva idei de afaceri pe care le poti incepe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]