Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 33 idei de afaceri dupa orele de serviciu

de Zenobia Badescu 26 Sep. 2012 10121
4.9 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca salariat, cel mai bun start in afaceri pentru tine, este acela pas cu pas, dupa orele de munca sau in week-end, pastrandu-ti insa statutul de angajat. Asa ca am creat o lucrare speciala in acest sens, pentru a-ti oferi modul ideal de a-ti realiza ambitiile sau obiectivele si a te descoperi. Se numeste simplu: Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei.

Sunt 33 de afaceri care prefigureaza succesul. "Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei", cu siguranta va reprezenta mentorul tau pentru alegerea celei mai potrivite si profitabile afaceri. O afacere individuala demarata la domiciliu, cu resurse mici sau medii, are un nivel redus de risc DAR SANSE MARI DE REUSITA.

Iata o scurta prezentarea a catorva dintre ele.

Afacerea nr. 18. Magazin pe online - In Internet asteapta milioane

Multi dintre dumneavoastra sunt deja familiarizati cu ceea ce inseamna si face un magazin virtual. Il mai gasiti si sub aceste denumiri, in stil american: magazin online, online-shop, e-commerce, e-shop e-mall.

Pentru posesor, un magazin virtual reprezinta metoda cea mai putin costisitoare de promovare. Se evita, astfel, cheltuielile legate de chirie, intretinere si cele legate de depozitare. De asemenea, nu mai platiti o armata intreaga de vanzatori. Sediul firmei poate fi chiar la tine acasa. Ai nevoie doar de aparatura necesara si de programul care iti permite sa vinzi prin Internet.
Detaliile le afli in dosarul de afaceri din lucrarea Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei

Afacerea nr. 27 - Toaletarea cateilor si pisicilor

Din aceasta afacere poti castiga mai bine decat un dentist si nu trebuie sa stai ani de zile in scoala pentru asta. Ce trebuie sa faci? E simplu. Trebuie doar sa citesti informatiile din dosar, sa urmezi instructiunile si sa le pui in practica. Iti deschizi un PFA (persoana fizica autorizata) si te dotezi cu ustensilele de baza, necesare. Detaliile le afli in dosarul de afaceri din lucrarea Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei
 
 
Afacerea nr. 8 - Cosmetice naturale homemade - o afacere care castiga tot mai mult teren
Ti-ar placea sa ai propriul laborator sau atelier in care sa poti prepara si modela cu  mainile tale bucati aromate si colorate de sapun natural? Propriul spatiu de creativitate in care sa dozezi si sa obtii propriile produse cosmetice 100% naturale si teribil de apetisante? Sunt convinsa ca multe doamne si-ar dori acest lucru. Si nu m-as mira deloc sa aflu ca si barbatii sunt pasionati sa prepare aceste delicii. Am avut deja confirmarea ca si lor le place.

Detaliile le afli in dosarul de afaceri din lucrarea Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei
 
Afacerea nr. 23. Realizarea de CD-uri personalizate
Ideea de afaceri: realizarea de CD-uri personalizate in sprijinul nevoii de publicitate in format digital (serviciu adresat tuturor categoriilor de firme, organizatii, institutii).
Productia de serii mici si medii de CD-uri personalizate este acum posibila datorita aparitiei noilor tehnologii digitale de imprimare full-color a fetei CD-ului, fara matrite, fara film tipografic. Imaginea este prelucrata pe calculator, apoi imprimata direct pe suprafata de plastic a CD-ului.
 
Clientul beneficiaza de imprimare la o calitate ireprosabila a oricarui format:
fotografie, grafica, text, iar noua tehnologie face posibila multiplicarea profesionala a CD-urilor in serii mici de zeci sau sute de bucati, conform cerintelor.

Detaliile le afli in dosarul de afaceri din lucrarea Afaceri dupa serviciu: top 33 cele mai tari idei
 
Transforma rapid un simplu hobby sau o necesitate intr-o afacere de care sa te ocupi in timpul tau liber!
 


Tags: idei de afaceriafaceriafaceri dupa serviciu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]