Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 beneficii ale unei afaceri pornite cu un cofondator

de Alina Constantinescu 01 Sep. 2016 3864
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Demararea si conducerea unei afaceri este o mare responsabilitate si chiar o mare bataie de cap. Intre finante, angajati si multe ore de lucru, responsabilitatile sunt mai usor de abordat cand ai langa tine un sprjin. Iata 6 beneficii de a incepe o afacere impreuna cu un cofondator.

1. Te poate ajuta sa dezvolti afacerea

Din prima zi, un cofondator poate contribui cu abilitatile, stategiile, ideile si intuitiile sale.
Partenerii de afaceri trebuie sa fie persoane responsabile, care ne impartasesc de la bun inceput viziunea in conducerea si dezvoltarea afacerii. Ei trebuie sa vada viitorul afacerii in acelasi mod in care il privim si noi si sa tinda in directia pe care ne-am propus-o impreuna.

2. Imparti responsabilitatile

Problemele te coplesesc si uneori simti ca nu mai poti face fata. Decat sa te descurci singur, mai bine imparti munca cu partenerul de afaceri, mai ales daca acesta are experienta in rezolvarea rapida a problemelor. Astfel, impartind volumul de munca, activitatea companiei se poate desfasura fara probleme.

3. Te sprijina si iti sustine deciziile

Construirea unei afaceri este o calatorie surprinzatoare, iar tinerii antreprenori au nevoie de sprijin pe parcursul drumului.

4. Iti faciliteaza accesul la cunostinte de calitate si networking

Pe masura ce afacerea ta incepe sa creasca, te vei confrunta mereu cu noi probleme, de la angajarea persoanelor potrivite pana la cea mai buna decizie privind softurile calculatoarelor. Ai nevoie sa ai alaturi persoane cu o bogata experienta profesionala care sa te indrume pentru a lua cele mai bune decizii pentru compania ta.
Partenerii de afaceri vin de foarte multe ori cu un anumit set de cunostinte de care avem nevoie pentru a ne conduce si creste afacerea.

5. Inveti sa devii mai responsabil

Daca nu ai incredere in tine, confondatorul nu va dori sa lucreze sau sa faca afaceri cu tine. Desi cateodata ai tendinta sa renunti, partenerul de afaceri te sprjina si te sfatuiesti cu privire la deciziile pe care le iei.

6. Ai doua viziuni

Gandeste-te la timpul si energia ce pot fi economisite avand alaturi un partener de afaceri care este expert intr-un domeniu despre care tu nu stiti nimic!

Sursa: www.allbusiness.com


Tags: cofondatorpartener de afacerinetworking

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]