Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei afaceri care pot fi pornite cu bani putini

de Ideideafaceri.ro 24 Feb. 2021 9358
3.66 din 31 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te-ai saturat sa ai un sef si vrei sa fii tu cel care are propriii lui angajati? Atunci e timpul sa te gandesti mai mult cum ai putea intra in lumea antreprenoriatului si cum ai putea incepe o afacere profitabila.

Vezi in continuare cateva idei de afaceri pe care le poti incepe cu bani putini si care te-ar putea incuraja sa gasesti alte idei de afaceri care nu necesita neaparat investitii initiale mari.
 
1. Curierat pe bicicleta
 
Curieratul pe bicicleta este o afacere profitabila, care necesita o investitie mica de bani, dar si de timp. Majoritatea curierilor vin cu propria bicicleta si au deja un telefon mobil de tip smartphone. Cel mai greu lucru de facut in acest business este incheierea primelor contracte pentru livrarea coletelor.
 
Totodata, pentru un curier care pedaleaza 8 ore prin oras este foarte importanta bicicleta. Preturile unei biciclete incep de la 200 de euro, dar una care ar putea rezista in traficul din marile orase costa minim 500 euro. Aici trebuie sa tii cont si de competitia proaspat lansata pe piata precum Bringo sau Uber Eats. 
 
2. Ghid turistic pentru straini
 
O afacere care poate fi infiintata cu 500-600 de euro, bani pe care ii poti recupera in 3 luni. O tanara de 25 de ani a renuntat la job si a lansat business-ul Trip to Romania in 2013. Raluca Muresan a demonstrat ca poti face bani si din vacantele strainilor care vin sa viziteze Romania.
 
Pentru a deschide o astfel de afacere trebuie sa stii cat mai multe lucruri despre atractiile turistice din tara, povestile si locurile frumoase din Romania, dar si istoria locurilor pe care le vei prezenta.
 
Vei avea nevoie de acte pentru infiintarea firmei si de un site sau un domeniu pentru site, care costa in jur de 50 de dolari + TVA. In schimb, crearea unui site poate costa mai mult, poate ajunge la cateva mii de euro, dar pentru inceput poti folosi un blog.
 
3. Cabina foto portabila
 
Indiferent ca esti pasionat sau nu de fotografie, iti poti deschide propria afacere cu cabina foto portabila. Cu o investitie de 5.000 euro, pe care o recuperezi in 12 luni, poti incepe afacerea in aproape 3 luni.
 
Cabinele foto sunt din ce in ce mai cautate la tot felul de evenimente, petreceri sau aniversari. Important este sa stii sa iti promovezi serviciul in social media, pentru ca de acolo de cele mai multe ori vin comenzile oamenilor care vor sa lase amintiri in urma unui eveniment.
 
In plus, avem si exemplul cabinei foto mobile prezenta in Poiana Brasov, unde un cuplu reuseste sa stranga lunar peste 1000 de euro din amintirile create pentru turistii care le solicita serviciile.


Tags: afaceri usor de pornitidei de afaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.66 din 5 - 31 voturi.

Articole conexe

7 idei de afaceri cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mar 2020
Avand in vedere ca traversam o perioada sensibila din punct de vedere economica si ca tara noastra se afla in stare de urgenta, ne-am gandit sa va...

5 idei de afaceri usor de pornit online

de Florin Amariei
17 Iun 2021
Nu e imposibil sa pornesti o afacere! Trebuie sa retinem acest lucru despre lumea antreprenoriatului. Trebuie sa iti doresti acest lucru si sa iti...

3 Idei de afaceri cu bani putini

de Camelia Diaconu
20 Mar 2019
Cu siguranta responsabilitatile sunt mult mai mari atunci cand esti propriul sef, insa multumirea ca muncesti pentru tine si reusesti sa iti vezi...

5 Idei de afaceri cu bani putini - cu fonduri europene

de Camelia Diaconu
01 Aug 2018
Fiecare tanar viseaza sa aiba propria lui afacere, care sa il ajute sa castige multi bani. Insa, pana sa isi vada visul cu ochii, intervine partea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]