Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa muncesti acasa? Iata 3 idei de afaceri care te pot imbogati, usor si sigur!

de Adela Simonescu 25 Feb. 2013 8976
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Expresia pe care vrem sa punem accentul, si nu fara motiv clar, este urmatoarea: usor si sigur! Este, daca vreti, regula de aur pentru succes in 2013, mai ales cand discutam despre bootstrapperi, persoanele care doresc sa isi demareze afaceri cu putini bani sau chiar deloc! Si 2013 este, in mod clar, un an in care multi romani vor face trecerea lina de la job la mica afacere, fie ca impletim cosuri din rachita, facem sapun organic in casa, crosetam sau avem un mic magazin online personal.

Ce profil va detine afacerea noastra conteaza enorm, nu ne intelegeti gresit. Insa cel mai mult conteaza maniera in care actionam. Conteaza sa mizam in mod intensiv pe precautie, pe puterea de a porni proiecte de jos, pe cont propriu sau cu ajutorul celor apropiati si care ne pot sprijini pana cand vom ajunge la Return On Investment, pragul de rentabilitate care ne poate elibera.

Haideti sa vedem si care sunt acele idei de afaceri pe care le putem valorifica in 2013, chiar si atunci cand ne conducem activitatea profesionala de la domiciliul personal:


1. Cosmetice 100% naturale - Afaceri profitabile, afaceri la domiciliu! Fie ca discutam despre lotiuni, despre creme si pudre, despre scrub-uri si parfumuri, orice produs cosmetic poate fi realizat acasa, cu investitii banesti reduse.

Ghidul ofera informatii despre procedeele folosite la obtinerea sapunurilor, date despre investitia initiala, lista de ustensile folosite, furnizori, ingrediente cu proprietatile lor si furnizorii potriviti, retete de sapunuri, modul de fabricare a sapunurilor, producatorii de spunuri naturale si nu numai.



2. Confectionarea lumanarilor handmade, decorative - Afaceri la domiciliu si cu bani putini! Lumanarile se vand bine si pe timp de criza, si iarna si vara si in timpul sarbatorilor si in afara lor. Este, daca vreti, un produs care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Se cauta lumanari pentru nunti si cununii, pentru botezuri si petreceri aniversare. Acestea raman unele dintre cele mai scumpe produse pe care le puteti realiza acasa!

Descopera tehnologia pentru 77 tipuri de lumanari decorative si aromatizate si pentru lumanarile de cununie si botez, cum se amenajeaza spatiul de productie in functie de capacitatea dorita. De asemenea, ghidul iti spune si care este legislatia specifica a acestei afaceri si care sunt adresele utile: de unde cumperi materie prima, matrite si ustensile necesare!

3. Afaceri profitabile cu sapun natural! Sapunul natural este un produs usor de realizat si care se vinde la fel de rapid si la preturi foarte avantajoase pentru producator! Discutam despre o cerere impresionanta pentru sapunuri special realizate pentru bebelusi, pentru piele sensibila, pentru ten acneic, pentru ten cuperozic, pentru psoriazis si alte afectiuni de ordin dermatologic.

In cadrul ghidului vei afla cum sa faci sapun 100% natural – nu numai informatiile de baza, ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine, inca de la prima incercare, sapunuri extraordinare! Vei beneficia si de zeci de retete verificate, de informatii referitoare la cei mai buni furnizori, unde poti gasi ingredientele de care ai nevoie la cele mai bune preturi.

Mai mult, ghidul iti pune la dispozitie si informatii care sa te ajute sa iti vinzi rapid sapunurile realizate, cu un profit de 500%. Se poate asa ceva? Da! Este nevoie de sapunuri de calitate, original fabricate si bine promovate!




Tags: afaceri acasaidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri cu bani putiniafaceri 2013idei de afaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]