Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15 idei de afaceri pentru 2012, 15 afaceri la cheie pentru toate buzunarele!

de Victor Oancea 21 Ian. 2012 11032
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri pe care dorim sa le valorificam in 2012 trebuie sa fie mai mult decat interesante. Avem nevoie de idei de afaceri geniale, de idei de afaceri noi si cu care sa intram pe o nisa sau pe o sub-nisa pe care sa putem sa castigam monopol. Unele idei de afaceri se gasesc sub forma afacerilor la cheie si acest lucru ne ofera avantaje multiple, avantaje care ne ajuta sa dam un start corect unui proiect in care vom investi bani destui.

Iata 15 dintre cele mai profitabile idei de afaceri pentru 2012, 15 afaceri la cheie verificate si cu potential mare de succes:

1. Ferma de raci - afaceri la cheie pentru cei capital mediu de investitii, afaceri destinate celor pasionati de astacicultura (cresterea racilor).

2. Ferma de lipitori - afaceri la cheie pentru cei cu capital minim de 10.000 de euro, idei noi si fara competitie acerba in Romania.

3. Ferma de vipere idei de afaceri pentru cei cu capital solid de investitii, idei noi si profitabile pentru cei care doresc sa se specializeze pe comertul cu venin de vipere.

4. Magazin online - afaceri la cheie de viitor si potrivite celor care doresc sa lucreze de acasa, de la domiciliul lor personal, idei  profitabile pentru cei cu capital mic de investitii.

5. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic - afaceri la cheie pentru cei care detin teren, idei  pentru cei care mizeaza pe agricultura in 2012.

6. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - afaceri la cheie pentru cei care mizeaza pe ecologism si detin capacitatea de a obtine productii importante fara utilizarea de pesticide si feritilizatori artificiali.

7. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic - idei de afaceri pentru cei cu capital mediu de investitii, idei pentru cei care doresc sa se implice in sectorul agricol.

8. Ferma de melci idei de afaceri pentru cei care doresc idei noi de proiecte,  pentru cei care cunosc preturile de comercializare a melcilor Pomatia sau Lucorum.

9. Pastravarie - afaceri la cheie pentru cei pasionati de piscicultura, de acvacultura, idei care cer capital solid de investitii.

10. Confectionarea de lumanari decorative si ornamentale idei de afaceri potrivite pentru cei care doresc sa lucreze de acasa, de la domiciliul personal, idei destinate celor cu bani putini.

11. Confectionarea de accesorii handmade - afaceri la cheie cu bani putini, idei de succes pentru cei cu talent si indemanare pentru lucrul manual.

12. Productie si comert cu produse cosmetice 100% naturale - idei de afaceri potrivite celor care doresc sa lucreze de acasa, idei care cer capital mic de investitii.

13. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri la cheie ieftine, idei pentru cei care doresc sa isi extraga profiturile din lucru manual original.

14. Cultivarea ciupercilor Champignon - afaceri la cheie de viitor, proiecte pentru cei care detin hala, grajd, depozit, pivnita dezafectata si doresc sa o valorifice cu productii de calitate de ciuperci Champignon.

15. Cultivarea ciupercilor Pleurotus idei de afaceri pentru cei ce detin capital mediu de investitii, proiecte pentru cei care detin hala, grajd dezafectat, pivnita, depozit dezafectat.
 


Tags: afaceri la cheieafaceriafaceri de viitorafaceri cu bani putiniidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]