Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri cu investitii foarte mici si sediul la domiciliul personal

de Cosmin Enescu 06 Nov. 2015 8406
4.44 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Va prezentam doua idei de afaceri simple ce pot fi demarate cu investitii foarte mici, avand sediul la domicilul personal.

1. Idei de afaceri cu investitii foarte mici - Servicii diverse pentru companii

In toate companiile este nevoie de un om bun la toate, numai ca de cele mai multe ori acesta este depasit de tot ceea ce are de facut. Din acest motiv este necesara prezenta pe piata a unor firme care sa ofere servicii de tot felul.

Clientii care apeleaza la astfel de servicii. Companiile mari sunt principala tinta pentru astfel de servicii, dar nu trebuie neglijate nici firmele mici si mijlocii care nu au bani sa-si angajeze oameni calificati pentru toate activitatile care se desfasoara in firma. In general, este mult mai ieftin sa platesti un serviciu punctual, atunci cand ai nevoie, decat sa platesti salariul unui angajat permanent, indiferent daca a avut sau nu treaba.

Investitia initiala in afacere: Dupa dezvoltarea afacerii se pot cumpara masini pentru transportul angajatilor la clienti.

Avantajele afacerii: Avantajul este ca serviciile sunt bine platite, mana de lucru ieftina si raspunderile limitate.

Factori de risc: Problema sunt angajatii, pentru ca este destul de greu sa gasesti angajati permanenti, harnici si constiinciosi.

2. Idei de afaceri cu investitii foarte mici - Servicii de restaurare pentru antichitati

Piata antichitatilor din Romania este tot mai plina si din acest motiv cei care vand obiecte vechi trebuie sa le prezinte clientilor intr-o forma cat mai atractiva. Antichitatile trebuie lustruite, aranjate, aduse la o stare care sa atraga cumparatorii. Serviciile in acest domeniu sunt foarte bine platite si cerute pe piata.

Clientii afacerii: Printre categoriile de clienti vizate sunt persoane individuale care au obiecte vechi, comercianti, distribuitori, colectionari, investitori, galerii de arta si chiar muzee. Clientii pot fi atrasi prin afise plasate in zonele cu galerii si muzee, in consignatiile de antichitati sau anunturi in revistele de decoratiuni interioare.

Cerintele afacerii: Este recomandat ca numai cei interesati de obiectele vechi sa porneasca o astfel de afacere pentru ca necesita multa rabdare si cunostinte minimale despre diferitele obicete restaurate.

Investitia initiala: Afacerea se poate incepe la domiciliu, singur sau cu 1-2 angajati priceputi, o trusa de scule pentru obiectele din lemn, metal etc. si ustensile de curatat.

Avantajele afacerii: Este o activitate placuta care nu necesita un efort deosebit din partea intreprinzatorului odata ce lucrurile incep sa mearga acesta trebuie doar sa se ocupe de clienti, de furnizori si de contabilitate.

Atentie! Clienti pot fi foarte dificili in ceea ce priveste asteptarile fata de rezultatele muncii prestate, iar unele obiecte vechi pot fi pur si simplu imposibil de restaurat.





Tags: idei afaceriidei de afaceriafaceriafaceri cu investitie micainvestitii miciafaceri la domiciliuafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.44 din 5 - 17 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]