Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri descoperite peste hotare

de Ilinca Dobrescu 30 Aug. 2013 4826
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista numeroase idei de afaceri pe care le descoperim peste hotare, valorificate deja de japonezi si suedezi, chinezi si americani, francezi si nu numai. In mod real, idei de afaceri formidabile se "nasc" pretutindeni in lume si toate servesc unui scop clar: inspiratia de care aveam nevoie pentru a veni cu noi idei pe care sa le punem in practica pentru profit mereu mare!

Iata doar 2 idei de afaceri pe care le descoperim, idei originale si care se bucura deja de succes:

1. Withings Smart Baby Monitor
este un gadget de marime mica, ce poate fi amplasat in camera bebelusului tau. Gadgetul monitorizeaza activitatea bebelusului tau, oricat de departe ai fi. Se foloseste de iPhone, iPad sau iPod.

Gadgetul este dotat cu o camera de 3 megapixeli si cu unghi larg. Asa se face ca prin iPhone poti sa manevrezi camera sa se roteasca in ce directie vrei, sa dai zoom si sa vezi toata camera copilului tau.

Mai mult, gadgetul ofera si alerte automate in momentul in care bebelusul tau plange sau scanceste. Astfel, devine cel mai bun instrument care sa iti permita sa iti monitorizezi puiul chiar si cand este cu bunica sau bona si esti in delegatie, la birou sau la cumparaturi.

V-ati dori un astfel de gadget? Imaginati-va cat de mare este audienta-tinta pentru un astfel de produs!


sursa foto: www.withings.com


2. DO-RA este gadgetul care se poate atasa unui smartphone, unei tablete sau laptop. Impreuna cu aplicatia DO-RA, este gata sa inregistreze si sa masoare nivelul de radiatii din locul dorit. La mijloc exista un senzor care poate masura radiatiile.

Iata una dintre aplicatiile pe care multi romani si strani le-ar dori la dispozitie. Popularitatea acestor gadgeturi si aplicatii a crescut dupa accidentele petrecute in mai multe locuri din lume, accidente soldate cu deversari de substante radioactive in ape, in sol samd.

Am descoperit doua idei de afaceri fantastice, idei din care ne putem inspira pentru a intelege ce se vinde bine in acest moment, pentru ce tip de produse si servicii exista un nivel inalt de cerere.



Tags: afaceriafacereidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]