Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri pentru cei care ies la pensie

de Andrioae Ruxandra 16 Mai. 2014 10759
4.77 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pensionarea marcheaza o perioada de tranzitie importanta pentru toti oamenii din lume. Dupa ce si-au dedicat fiecare clipa muncii si, in cele mai multe cazuri, ingrijirea familiei, pensionarea intampina o schimbare cruciala cand este luata aceasta decizie. Dar a fi pensionat nu inseamna ca vei sta toata ziua degeaba. Vezi cum iti poti imparti timpul, multi pensionari sunt multumiti de aceasta etapa din viata lor, pentru ca au timp sa isi dezvolte o afacere chiar daca nu mai muncesc la stat.

Pensionarii au intalnit nenumarate exemple de antreprenori in timpul vietii si poate este timpul ca aptitudinile si inteligenta in afaceri sa fie folosite pentru o mica afacere menita sa sustina bazele muncii din domeniul tau.
Fie ca ai inghetat cateva afaceri din viata ta sau ca vrei sa faci bani dintr-un talent sau hobby, asta fiind pasiunea vietii tale, exista un numr de idei de a incepe cateva mici afaceri ca pensionar.
 
Consultant planificator
 
Nimeni nu stie mai bine interiorul si exteriorul planului pensionarii pe care pensionarii il fac constant; ei l-au parcurs de multe ori si au o experienta de viata pe care altii si-o doresc, mai ales in vremurile dominate de economie precum cele din prezent. Conform unei anchete realizate de Akky Bank, pensionarea reprezinta topul grijilor financiare ale Americii.
Consultantii in planificari si pensionari ofera o gama larga de servicii pentru a ajuta familiile sa castige suficienti bani fara sa aiba griji fiscale, precum strategii de investire, indrumarea in chestiuni fiscale si in educarea altora beneficiind de siguranta sociala. Cateva sfaturi de retinut: clientii au nevoie de un consultant in finante care sa demonstreze ca el sau ea este interesat(a) sa mentina un program frecvent al controalelor ca sa se asigure ca venitul oamenilor este pe drumul cel bun. De asemenea, asigura-te ca esti pe aceeasi lungime de unda cu dezvoltatorii din industria financiara si a asigurarilor.
 
Tamplarie si repararea caselor
 
Intotdeauna ai fost bland cu copacii? Te lauzi ca ai fi un expert in reparatii? Oamenii se afla intotdeauna pe piata de afaceri pentru ca sunt capabili sa fixeze orice, iar tu iti poti folosi talentele incepand o afacere de restaurare a caselor. Nu numai ca vei castiga bani facand ceva ce iti place, dar iti vei ajuta vecinii si vei ramane activ.
 
Fie ca un proprietar are nevoie de reparatii la scari, reconditionarea podelelor, cablarea firelor sau alte lucruri de pe langa casa, serviciul tau de restaurare poate rezolva. 
Daca alegi acest drum, asigura-te ca faci rost de asigurari de locuinte pentru a acoperi daunele in caz de accident sau greseala, facand ca zona ta sa fie renumita prin intermediul zvonurilor care circula repede in orasele mici.
 
Poti, de asemenea, sa pariezi pe propriile tale talente construind un atelier de tamplarie in care sa construiesti scaune, mese, rame si chiar lucruri cerute de clienti.
 
Antreprenorii pot avea parte de o criza existentiala cand vine vorba de pensionare, oricum anii de aur nu trebuie folositi in jurul casei si uitandu-te la TV. Incepand o afacere mica ca pensionar reprezinta o optiune minunata pentru aceia care nu sunt gata sa renunte la entuziasmul de zi cu zi al functionarii unei afaceri. Din nou, exista numeroase idei de afaceri pentru cei care ies la pensie, dar doua dintre ele pot fi luate in serios: tamplaria si repararea caselor. Cine stie, poate vei face destule incat sa ai nevoie de o a doua pensionare!
 
Sursa: income.com
 


Tags: idei de afacerioportunitati de afaceriafaceri pensionaripensionareantreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.77 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cum sunt clasificati antreprenorii. Unde te incadrezi?

de Idei de afaceri
04 Mar 2024
Antreprenorul este cel care transforma ideea in produs, in acest sens, ofera atat clienitilor cat si angajatilor experiente. Cu toate ca unele...

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]