Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri part-time

de Julian Manescu 28 Dec. 2020 10648
4.39 din 37 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La inceput poate parea o activitate part-time din care poti obtine un venit suplimentar.

In functie de cum iti vei da seama ca merge piata, ca esti sau nu potrivit pentru un anumit domeniu, te poti dezvolta si iti poti deschide propriul business.

Iata cele 3 idei de afaceri part-time!

1. Diverse lectii private
Daca esti talentat la ceva (muzica, desen, bucatarie, reparatii diverse etc.) sau daca ai o pasiune pentru un domeniu, oricand poti preda sau organiza lectii private, solutii salvatoare!

Ori daca ai alte indeletniciri si talente pe care le poti promova ca trainer, nu sta pe ganduri. In ziua de azi, oamenii sunt foarte deschisi si dornici de informatii si experiente. Domeniile cel mai mult vizate sunt: copii, parenting, psihologie, terapii, cuplu si cariera.

Daca vorbim de muzica si instrumente, in afara de pian, cursantii vor veni cu instrumentele muzicale proprii, ceea ce presupune ca investitia este infima.

2. Entertainment
si ma refer mai mult la servicii despre care nu am mai vorbit pana acum. iti mai aduci aminte de caricaturistii din Parcul Cismigiu? Cat de frumoase erau duminicile in familie astfel petrecute…

Daca astazi ii mai gasim pe alocuri, mai mult la festivaluri si targuri prin tara, nu ar fi o idee rea sa aduci un astfel de personaj sau, daca te pricepi, sa te ocupi personal, in cadrul evenimentelor si petrecerilor pentru copii.

De altfel, ar fi o idee inedita de cadou cu care invitatii vor pleca de la o astfel de aniversare sau chiar de la un botez.
Daca nu esti stapan pe tehnica, poti exersa si te poti documenta citind oricand tutoriale online. in functie de cat de rapid poti realiza astfel de portrete, poti avea potential pentru acest business.

3. Handmade
Modelezi,tesi,pitezi, crosetezi sau impletesti? iti place sa faci bratari, bijuterii,papioane, cordelute si alte accesorii? Daca ai simtul estetic dezvoltat, nu iti va fi deloc greu sa pornesti o afacere pe acest segment. Cei interesati vor fi de toate varstele, de la adolescenti la adulti dependenti de munca.

Mai mult decat atat, poti extinde activitatea si spre confectionarea de invitatii de nunta sau de botez in stil traditional, cu elemente atasate si lucrate manual.

Promovarea o poti face strict online, fara a fi nevoit sa stai cu standul in strada, asa cum se practica odata. Desigur, prezenta la festivaluri sau la targuri de profil iti va aduce un plus de vizibilitate.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafacereafaceri part-time

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.39 din 5 - 37 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]